Hope84
Fanka BB :)
Jo.M. a u ciebie jak sytuacja wyglada, bo widze po ;liscie ze wizyty u immunologa masz? cos konketnego juz wiadomo dlaczego tyle ladnych zarodkow poszlo na zmarnowanie?
Ostatnio dziewczyna mi na bocku pisala,ze wazne jest tez kontrolowanie pozomu induliny i glukozy,ze warto zrobic krzywe cukrowe i ze to niby tez moze miec niekorzystny wplyw na implantacje...
Ostatnio dziewczyna mi na bocku pisala,ze wazne jest tez kontrolowanie pozomu induliny i glukozy,ze warto zrobic krzywe cukrowe i ze to niby tez moze miec niekorzystny wplyw na implantacje...
. Ach ile się trzeba namęczyć żeby mieć choć jedno szczęście w domu
. Ja czasem do M sobie żartuję że tyle trzeba znieść dla tych naszych dzieci a one być może jak podrosną to będą nam tylko pyskować
, no i skoro on ma chlamydię to znaczy że ja też mam gdzieś w narządach mimo że wyniki z krwi pokazały wynik ujemny. Więc ostatni miesiąc łykamy same antybiotyki. 30 mam kolejną wizytę u immunologa i zobaczymy co dalej. O insulinę i cukier zapytam właśnie lekarza na kolejnej wizycie mam też dużo innych przykładowych badań które dziewczyny poprzechodziły także popytam i zobaczymy.