Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No i mam dziewczyny wynik bety 28,78 8dpt i co??????????????????????????????![]()
No i mam dziewczyny wynik bety 28,78 8dpt i co??????????????????????????????![]()
cross-mind a to był ten transfer z neupogenem? Jeśli tak to możesz napisać jak wkońcu to było podawane? To że strasznie mi przykro to nawet pisać nie będę bo mnie to po takich negatywnych wiadomościach to szlak trafia...
| | ||
| Summary: | The biochemical marker G-CSF (Granulocyte-Colony Stimulating Factor) is a naturally occurring hormone that plays an important role in oocyte quality and endometrial receptivity, including improving the adhesion of the embryo in women. The purpose of this project is to validate blood and follicular G-CSF as markers of oocyte quality in natural IVF cycle. | |
| Number of participants: | 230 participants or until 106 embryo transfers have been reach. | |
| Clinicaltrial.gov ID : | NCT01668225 |