Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Juhasek ja u Dr Sienkiewicza. Ale jak się okazał w poniedziałek punkcję robi mi Dr Głąbowski. Ja brałam do wczoraj Gonal- f w właściwie nie szczypał, ale jak poczytasz na ulotce to pewnie będzie napisane, że może trochę powodować szczypanie.
Ja tak spanikowałam jak doszedł mi Cetrotide i po zastrzyku zrobiła się wysypka i czerwona swędząca gula, ale Dr mówi, że to normalna reakcja i, że przejdzie. No i przeszło. Więc u Ciebie pewnie będzie tak samo
Ja bralam gonalpeptyl razem z gonal f i mnie nic nie szczypalo. Zastrzyki byly ok. Mysle ze to indywidualna sprawa. Ja sie lecze u prof Kurzawy a Madzia tak jak lenkabar u dr Sienkiewicza.
Pewnie takdam rade.
a powiedz mi, bo mam w 10dniu brania zastrzyków zrobić hormony w Vitro i zastanawiam się w jakich godzinach czynne jest laboratorium i czy np. w niedziele też jest czynne?
Hehehe. Dzis o tym pisalam z Madzia - od pon do pt od 08.00 do 11.00. Tak mi Madzia napisala. W sobote to zrobisz tylko w medicusie a w niedziele to tylko w szpitalu chyba...