Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie zauważyłam, że ostatnio ma dobry humor a z tym różnie bywało. Raz w poczekalni słyszałam jak się wydzierał na pacjentkęMmm : w sumie to nic. Pyt o wesele co mam za tydz, czego unikać i na co uwarzać. A tak to się uśmiechał
Cieszył sie może z bliżającego urlopu
Mmm : ale ja i tak go lubie. Jest jaki jest ale na swój sposób bardzo konkretny i miły.
KASIK super wieści :-) nadal zaciskam kciuki za Twoje zarodeczki &&&&&&&&&
INFINITY I MMM za Wasze trnasfery również zaciskam kciuki z całych sił aby kropeczki zostały z Wami na 9 miesięcy :-) &&&&&&&&&&&&&
Powiem Wam że u mnie im bliżej ivf tym bardziej się stresuje bo boje się że nie uda mi się za pierwszym razem a na drugi nie będę mieć tak szybko kaski :-( no nic nie będę Wam już smęcić :-)
Życzę Wam udanego weekendu
MMM nie kochana, przygotowuje się dopiero do ivf, okazało się że mam toxo i 25 lutego idę do dr od toxo aby zobaczyła czy to końcówka bo jeśli tak to w marcu czeka mnie stymulacja
bo mój M chce się pozbyc kotamówi,że to, że pierwsza próba się nie udała przez kota
![]()
no nie, żeby zwierzaka winić, do czego to doszło ;-) dobrze że mam psa bo mój m jest na koty uczulony :-)