reklama

Kto po in vitro?

Lilia, a ja mogę prosić na 26.2. pierwszą betę - chwila prawdy!!
Jejku, aż mnie normalnie dzisiaj roznosi, 1dpt a ja non stop zastanawiam się czy z Kropkiem ok, czy się dalej dzieli...jak Wy wytrzymujecie ten czas do pierwszej bety??
Łatwiej by było gdybym mogła coś robić konkretnego, malowanie na mnie czeka...a tak mam za dużo czasu na myślenie.

Ostatnia edycja:
reklama
LUTY:

17: lenkabar
- wysoki przyrost bety
18: Madzia76 - kolejne spotkanie z maluszkiem
19: Esiek - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
20: Cyryjanka - kolejna wizyta i USG maluszka
21: majka201 - wizyta i USG
21: mmm… - wizyta kontrolna
21: Olusia7982 - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
21: _Infinity_ - udany criotransfer
25: Asita - wizyta
26: Bzibziok - wysoka beta
28: montana8 - wizyta, ustalenie dalszego planu działania

MARZEC:

4: Uda sie - pierwsze podglądanko

Bzibziok : ja mam tak samo aż dzisiaj sobie zapaliłam :banghead: taki odruch, jestem głupia wiem. Tyle że ja tak jak ty do 26 nie wytrzymam i pewnie zrobie wcześniej bete.

Bzibziok : ja mam tak samo aż dzisiaj sobie zapaliłam :banghead: taki odruch, jestem głupia wiem. Tyle że ja tak jak ty do 26 nie wytrzymam i pewnie zrobie wcześniej bete.

Ciebie to trzeba przełożyć przez kolano i dać parę razy w kuper!! kobieto masz dwa kropki w brzuszku. Jak jeszcze raz zapalisz pojadę do CK i dostaniesz!! :-D:-D:-D
a tak szczerze, to dobrze, że przynajmniej się ograniczasz :):tak:

Mmm : ograniczenie to pewnie tez za duzo 1czy 3 tez szkodza co i 10 . Aaa głupota jedna i tyle. A do kielc hmm miło, nie ma sprawy spotkamy się :D

Mmm : ograniczenie to pewnie tez za duzo 1czy 3 tez szkodza co i 10 . Aaa głupota jedna i tyle. A do kielc hmm miło, nie ma sprawy spotkamy się :D

oj a myślałam że cię nastraszę i zupełnie przestaniesz :) a do Kielc muszę jechać w piątek dr mam masę pacjentek więc nie wiem ile będzie opóźnienia. ostatnio byłam w szoku bo weszłam tylko z 15 minutowym opóźnieniem :-D:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry