reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć Dziewczyny. Wczoraj ponawiałam wynik z progesteronu i tak jak w poniedziałek wynik był 1.03 tak w piątek był 1.12 więc od dziś ruszam ze stymulacją.
Do tego wczoraj zniszczyłam jeden zastrzyk z gonapeptylu:( ale mam ich jeszcze 5 tyle co mam mieć zastrzyków z menopuru więc chyba starczy.
Pozdrawiam.

Kasik36, cieszę się, że to my się myliłyśmy, i że między Wami jest wszystko dobrze, rozwialiście swoje obawy.
No i niedowiarku, gratuluję zarodeczków, trzymam kciuki by dalej się rozwijały i by za parę dni zadomowiły się w swoim nowym lokum na 9 m-cy. :tak:

Infinity, 21.02 będzie ostatni transfer ze szczęśliwym zakończeniem za 9 m-cy. Kciuki zaciśnięte. :tak:

Dziewczynki biore aparat na wtorek.... co wy na to? ale nie bojcie sie... nie dodam fotek na fb.... jedynie na e-maila wysle... :-D jesli w ogole chcecie ... he he :-p

Kasik36 kochana to kiedy teraz transfer? i ile zarodkow bierzesz ze soba?

cześć :) dopiero przywłokam się z pracy, nie mam siły :( kręgosłup mnie boli i w ogóle jakaś rozdrażniona jestem :(

lenkabar ogromne gratulacje :) strasznie sięcieszę ,z e Ci się udało, życzę nudnych 9 miesięcy :)
Bzibziok trzymam kciuki, żeby kropeczka pięknie się zaimplantowała :)

kasik36 a widzisz :) a tak się martwiłaś, zobaczysz będzie dobrze, musi być :)

lalka super, że Z podał Ci dwa zarodki :) teraz trzymam kciuki, żeby ładnie się wgryzły w brzuszek mamusi :)

dziewczyny w krórym dniu cyklu robią crio?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry