reklama

Kto po in vitro?

lenkabar - ja myślę, że nie chyba jesteś w ciąży tylko napewno :-) Gratulacje.

kasik36 - dobrze, że wyjaśniłaś sprawę z mężusiem. Niedomówienia stwarzają niepotrzebne stresy. Ja miałam 5 komórek z czego 4 się zapłodniły. Często się zdarza tak, że ilość nie przedkłada się na jakość. &&&&&&&&&&&&
A nie mówiłam???
U nas zazwyczaj jest dokładnie tak samo. Już się przekonałam że musimy bardziej wierzyć w naszych mężów. Z jakiegoś powodu to właśnie ich wybrałyśmy. Oni mają trochę inna wrażliwość i inaczej niż my okazują emocje, ale to przecież w nich się zakochalyscie. No i mój mąż mi już nie raz powiedział porostu wprost powiedz o Co Ci Chodzi Bo ja większości Twoich aluzji nie rozumiem. I nie rozpatruje się co miałem na myśli jak nie jesteś pewna to lepiej dopytać. I od tamtego czasu właściwie mam jasna sytuację i już nie pamiętam kiedy się ostatnio sprzeczalismy o coś innego niż np. Kolor scian

reklama
Kobietki raz jeszcze dziękuję wszystkim za miłe słowa :) Boże a tak strasznie panikowałam.... :)

Dziewczyny potransferowe przerwałam złą passę także teraz Wy musicie mieć same wysokie betki!!!

Kasik36 bardzo mocno trzymam za Ciebie i Twoje komóreczki kciuki &&&&& na pocieszenie powiem, że moja siostra przy ostatnim podejściu miała 5 jajeczek widocznych na USG, przy punkcji ostało się jedno, kiepściutkiej jakości, a pięknie się zapłodniło i rozwijało. Takie rzeczy wciąż się dzieją :)

Majka ale Ty masz gigantyczną już tą betę, galopuje Twoje maleństwo! czekamy na serduszko

86kasiaa witaj, zaciskam kciuki za pozytywny wynik &&&&&&&&

Madzia betkę powtarzam w poniedziałek, ale to będzie dopiero 9dpt to chyba jeszcze do naszego Doktorka nie mogę dzwonić co? W którym dniu przekazałaś mu dobrą nowinę?

A jeszcze w ogóle Wam powiem, że byłam wczoraj w pracy, ale nie mogłam wytrzymać i kazałam odebrać wynik M, więc dowiedziałam się przez tel. jak prowadziłam zajęcia z zeróweczką :-D jak mówił to docierało do mnie 3,7... a tu ponad 37!!!

Dziewczynki spieszę się donieść, że powróciła iskierka nadziei :-) Z 3 pobranych kumulusów były 3 dojrzałe komórki i 2 się zapłodniły :tak::tak::tak: Teraz modlę się, żeby ładnie się dzieliły i dotrwały do 5-tej doby :zawstydzona/y:

Widzisz Kasik, teraz już wszystko musi być super!! Włączaj szybko pozytywne myślenie i zacznij dopingować swoje maleństwa!!

Od rana się zastanawiam, czemu jeszcze nikt nie wymyślił kamerki do podglądania naszych kropeczek po podaniu...bardzo bym chciała wiedzieć, czy dalej ładnie się dzieli, a ta niewiedza jest strasznie wykańczająca! I jak bardzo bym chciała, to nie da się o tym nie myśleć!

Ostatnia edycja:
A jednak walentynki dobra passe rozpoczęły...i niech trwa...ja to chyba lubię walentynki :)

Lenkabar - super beta, gratuluje...niech teraz ładnie przerasta!!!

Bzibziok, Lalka - trzymam kciuki za udany transfer!

kasik36 - super wiadomość...po raz kolejny zycie pokazuje, ze nie ma reguły. Niech zarodki sie grzecznie dziela!!!

jakos tak optymistycznie sie zrobiło :-)

reklama
Cześć dziewczyny,

z góry przepraszam ale nie dam rady chyba przeczytać tego co naprodukowałyście przez ostatnie kilka dni ;-) Choroba mnie dopadła i nie miałam siły siedzieć prze kompem :-( mam nadzieję że wszystko minie do transferu ...

Oczywiście gratuluję wszystkich pięknych wyników bety i trzymam kciuki za przyrosty :tak: trzymam również kciuki za transfery i wszystkie dzielące się komóreczki :tak:

Ja byłam dzisiaj na kontroli - endo 8,8mm więc nie zrobiło mi tym razem psikusa i raczyło urosnąć :-p Transfer mam w najbliższy piątek 21.02 - mam nadzieję że ostatni :sorry2: ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry