reklama

Kto po in vitro?

Juhasek transfer robił Dr Brelik i wydawało mi się, że trochę "na szybkiego" go robił, ale jak widać szybko, ale skutecznie :-)

do punkcji jesteś całkowicie pod narkozą, czyli cały czas śpisz. Do transferu nie ma po co, bo to jest jak zwykłe badanie ginekologiczne

reklama
Dorotav: dzieki ze pytasz. Cos mnie tknelo zeby tu zajrzec po dluzszej nieobecnosci. U mnie w srode punkcja a potem bedzie czekanie:) a jak sie sprawy u ciebie maja bo z niczym jie jestem na biezaco

Lolitka200, przywołałam Ciebie myślami. Cudowne wieści. Kciuki za punkcję w środę i by transfer zakończył się sukcesem. U mnie po 2 ivf i 1 crio zaczęliśmy szukać przyczyny głębiej, jesteśmy w trakcie badań immunologicznych i czekamy na wizytę u genetyka w maju i wykonaniu kariotypów.

Cześć dziewczyny.
Ale miałam dzisiaj dzień trafiłam na SOR do szpitala z krwiopluciem ;/ i wiecie co wysiedzialam się 6 h w poczekalni pobrali mi krew i nic nie stwierdzili. Powiedzieli że jak się powtorzy to w redy dokladniejsze badania!!! Jutro chyba pójdę prywatnie do pulmonologa.
Ale do rzeczy. Jefyne dobre co z tego wynikło to usg. Widziałam swojego kropka ma 16 mm ciałko żółte 2,9mm wszystko w porzadku. Echo plodu powinno być słyszalne do 2 tyg. Ale się cieszę. Tylko to krwioplucie mnie martwi naczytalam sie o raku płuc itp eh szkoda gadać.

Majka przerażająco brzmi to krwioplucie, nie lekceważ tego, pędź jutro do lekarza, może coś Ci w środku pękło i krwawi :szok: Musisz teraz nie tylko myśleć o sobie ale też o kropku, żeby mu nie zaszkodzić.

Dziewczyny mam pytanie do tych, które używają suplementów diety - do kiedy co powinno się brać, tzn do punkcji, transferu, bety itp. Chodzi mi o: femiferti lub beparent lub coś w tym stylu, Koenzym Q10, DHEA, Omega 3,6 &9, wit D3. Będę wdzięczna za pomoc bo nie zapytałam swojego doktorka o to.

Kasik36 jeśli chodzi o witaminy to ja do transferu brałam wit d3 kup sobie bo to ważne, koenzym q10, femibion dla kobiet starających się i w ciąży. Teraz tylko femibion.
Popołudnie ide do pulmonologa bo też martwi mnie to krwioplucie a w szpitalu mnie zbyli;/
W pt będę u swojego dr na usg to mu powiem może on cos wymyśli i czekam teraz ba pojawienie się zarodka i serduszka ;)

reklama
witam sie :)
jestem po jednym ivf icsi we wroclawiu. teraz bedziemy podchodzic w krakowie. stad moje pytanie czy jest tu ktos kto leczy sie w krakowie w macierzynstwie? nie moge znalezc o tym zadnych informacji wiec pozwolilam sobie zapytac :)
zycze wszystkim powodzenia, wysokich bet i cudownych maluszkow :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry