reklama

Kto po in vitro?

majka - bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki. Oby wszystko skończyło się tylko na strachu...
kasik - za Ciebie również kciuków nie puszczam. Dawaj u wiadomości na bieżąco bo się stresuję...
ewelina - ja mam endometriozę, mam owulację - na razie nie udały mi się 2 crio
katik - na jaki długi okres czasu dostałaś vissane?
lenkabar- wielkie, wielkie gratki,
lilia - lekarz powiedział, że jest piękne endometrium, dominującego pęcherzyka nie ma, ciałka żółtego też nie i są też małe pęcherzyki i On nie wie któa to faza. Z moich obserwacji wynika, że byłam tuż po owu ( w nocy miałam owu a o 9 rano usg)
Jo.M, kiki, Olusia, Lilia - ja się z Wami nie spotkam... padł mi w aucie akumulator a mąż pojechał w delegacje. Spod Silesiii nic nie jeździ do Tychów...
Ja załapałam dołka jakiegoś. Dowiedziałam się o kolejnej ciąży wśród znajomych. Osatnio mnie to nie ruszało ale teraz mnie dobiło. Chyba nałożyło się jedno na drugie: to, że wszystko u mnie się posypało, to, że cały czas mam problemy z kręgosłupem szyjnym i non stop ostatnio boli mnie głowa i żadna rehabilitacja nie pomaga i jeszcze po ostatnim crio wogóle nie wierzę w te zarodki, któe mi zostały i najchętniej zaczęłabym wszystko od nowa choć boję się znów szpitala:(
hope i witaminę D3 da się przedawkować choć w naszym klimacie jest to niezwykle rzadkie. Ja biorę 1000 i sama nie brałabym więcej niż 2000 bez konsultacji z lekarzem

reklama
Jo.M, kiki, zula_5 , Lilia.. jesli nie wiecie jak dojechac, spotkamy sie pod klinika Gyncentrum i podejdziemy do silesii to jest blisko po drugiej stronie ulicy...

zula_5 z silesii mozesz podjechac tramwajem na korfantego i z korfantego autobusem do tychow... ja tez bede jechala ze spotkania na korfantego i do domu...

Jo.M chodzilo mi o to by upamietnic nasze spotkanko....:-D

Ostatnia edycja:
Olusia - Ok , pamiątka musi być:-)
Ja wiem jak dojechać do Silesii tylko nie wiem w którym miejscu byśmy się umówiły żeby się nie szukać. Pod kliniką to w sumie dobry pomysł , lepiej będzie się odnaleźć.

Hope - Ja brałam D3 1000 jm , ale teraz kupię sobie 2000. Też większej dawki bez konsultacji bym nie brała. A M też podajesz d3 bo czytałam że dobra jest na plemniki?

Kasik - Nie ma sprawy poczekam do blastusi na podziękowania , lepiej już zacznij na kartce sobie mowę ukadać:-)

Zula - Kurcze może jednak byś dojechała jakoś , jestem pewna że nasze jutrzejsze ploty poprawią Ci humor.;-)

Kasik36 My staramy się od trzech lat, intensywne leczenie od 1,5 roku. Zdiagnozowane Hashimoto, 10 krotnie przekroczono prolaktyna po obciążeniu, LUF, niedomaganie ciałka żółtego. Mąż ma liczbę plemników poniżej 4 mln, ponadto bardzo słabe. W zeszły czwartek miałam dwa ładne pęcherzyki w lewym jajniku i w prawym, ale doktor stwierdził, że trzeba przedłużyć stymulację, aby podrósł jeszcze jedne. Moje AMH też nie zachwyca 1,4. Obecnie prowadzi mnie dr Stencel.

Dziewczyny jeśli chodzi o wit d3 to nam dr kazał zbadać poziom ja miałam 24 a moj m 30 norma od 30. Bralam do transferu bo dr pow
że co się miało unorm
to się już unormowalo ja miałam dawke 10000. Koszt badania to 65 zl wiem że dla wielu to dużo ale stałe kupowanie wit też nie jest tanie więc może warto sobie zbadać?

Zula visanne dostałam 2 opakowania,jestem w trakcie drugiego,czuję się dobrze po tym leku ale ciekawe jak moje endo...7 marca mam wizytę i dowiem się co dalej...

Dziewczynki oba moje zarodki ładnie się rozwijają i dzielą i mają klasę 8A co na 3 dobę bardzo dobrze rokuje, przynajmniej tak twierdzi pani embriolog a ja jej oczywiście wierzę. Boże jak się cieszę :-) Poprosiłam, żeby jutro też do mnie zadzwonili. Akurat jutro w naszym miasteczku będzie odprawiał biskup mszę za dar macierzyństwa i ojcostwa więc skorzystam z okazji i jeszcze się pomodlę przed transferem :tak::tak::tak:

Jo.M mowę zacznę układać w środę i obyś została forumową wróżką :tak::tak::tak:

Foote AMH masz całkiem ładne, ja mam 0,79 ale mam 37,5 lat a Ty? Ostatnio miałam 5 pęcherzyków widocznych na usg ale pobrano mi tylko 3 kumulusy, z których były 3 dojrzałe komórki i 2 się zapłodniły, w 3 dobie są klasy 8A więc jak widzisz nie liczy się ilość a jakość ;-)A dr Stencel to taki wysoki, ciemny przystojniaczek?

reklama
majka kurcze nie zbyt dobre wiadomosci nam tu serwujesz, ale takie plamienie to jeszcze nic nie znaczy, ale duzy ten twój dzidziuś 16 mm, mój w 19dpt miał 5 mm, czekamy na wieści i trzymam kciuki oby wszytsko było jak najbardziej w porządku , myślę ze tak bedzie.

Dziewczyny kto dzis na betę, bo ja juz sie pogubiłam ale oczywiście trzymam kciuki.

A mnie dzisiaj jakos tak mdli, wypiłam sok z buraczków i chyba on tak nie za bardzo pasuje mojemu dzidziusiowi, albo po prostu sie zaczyna armagedon. Jutro mam wizyte i moze zobacze juz serduszko, taka jakaś z jdnej strony podekscytowana jestm a z drugiej ogarnia mnie taki niepokuj.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry