reklama

Kto po in vitro?

majka201 kurczę kochana mam nadzieję,że to nic poważnego :shocked2:,hmm a może dziąsła masz tak wrażliwe i Ci krwawią, w ciąży to ponoć się zdarza. Też kiedyś panikowałam ze pluję krwią,miałam smak krwi w ustach, wymyślałam raki, po czym okazało się, że moje dziąsła były bardzo wrażliwe i sobie krwawiły.... Daj znać co tam pulmonolog powiedział..... Jejku jeszcze troszkę i usłyszysz serduszko swojej kropeczki, cudownie :-)

basia-krk a dlaczego zmieniłaś Wrocławską klinikę na Krakowską? Jesteś z Wro?? A gdzie miałaś in vitro- w Invimedzie?? Pytam bo też miałam ''przyjemność'' leczyć się w tej klinice, po czym zmieniłam ją na klinikę w Opolu, z której jestem baaaardzo zadowolona i to raptem 70 km ode mnie. Podejscie lekarzy nieporównywalne do tych z invimedu.

reklama
Witam Wszystkich!

Pozdrowienia z Trójmiasta. Jest to moje pierwsze podejście, jutro punkcja. Nie mam za bardzo z kim pogadać więc postanowiłam się dołączyć. Leczę się w Invictcie w Gdańsku :)

Cześć dziewczyny , jak tam weekand?

lenkabar - Zacznę od Ciebie , bardzo bardzo Ci gratuluję. Faktycznie Walentynki miałaś niesamowite:-).

Kasik36 - No i co masz teraz mi do powiedzenia na swoje usprawiedliwienie niedowiarku, a nie mówiłam że będzie przynajmniej 1 zarodeczek.:tak: Kasik ja Ci mówię że ze mnie jest jakieś "medium" , przeważnie moje przeczucia sprawdzają się w stosunku do innych. No i tym razem się nie myliłam:-). Szkoda tylko że sobie nie umiem przewidzieć co i jak:eek:

dorota - Będę pamiętała i zapytam o tą temperaturę , bo w sumie sama do końca nie wiem po co to faktycznie jest. W każdym razie u mnie już dłuższy czas tem. 36,7 a i u M wzrosła i już przez 3 dni ma 36,4. Wizytę mam w piątek także dam znać. Jak by co to upomnij się bo u mnie skleroza to normalka;-).

Infinity - Kurcze znowu transfer się szykuje u Ciebie ale to leci szybko. Trzymam kciuki

Olusia - Jak masz ochotę to weź aparat , chociaż ja nie przepadam za zdjęciami ale w zasadzie to żaden problem :laugh2:. Jeżeli chodzi o mnie to pizza też może być.

Olusia , Lilia , Kikifish , Zula - To gdzie dziewczyny się umawiamy , dajcie jakieś konkretne miejsce bo ja zbytnio Silesii nie znam , może potem zastanowimy się czy idziemy na kawkę czy obżeramy się:-D.

Esiek - Ja mam cytomegalię w tej chwili tzn już chyba nie bo 2 miesiące antybiotyki biorę. Mój wynik był chyba dodatni przy IgG i IgM ale musiałabym sprawdzić bo nie pamiętam. Twój wynik z tego co czytałam na necie świadczy o przebytej chorobie , także super. Ja na toxo też nie mam przeciwciał także musimy się pilnować , czyli z daleka od obcych kotów.

Lolitka - Cześć wiedziałam , że nie odpuścisz jeszcze. Trzymam kciuki za punkcję , transfer i wysoką betkę.:-)

Witajcie dziewczyny!!
Cześć Foote, ja podobnie jak Ty dołączyłam przy pierwszym podejściu i bardzo się cieszę, bo dziewczyny na bieżąco rozwiewają moje wątpliwości, a pytań przy pierwszym podejściu w głowie kotłuje się co nie miara.

Lalka, to kiedy planujesz robić betę??
Majka powtarzasz dzisiaj betę, czy w związku z tym że już widziałaś pęcherzyk to odpuszczasz. Uważaj teraz na Was. Aaa i rozumiem, że jednak tylko jedno maleństwo?

Bzibziok malenstwo jedno. Bety już naie powtarzam bo nie ma sensu. Dostałam właśnie różowego plamienia :/ jade popoludniu do mojego dr powiedział że jak pecherzyk ma 16 mm to powinno być słychać już akcje serca. Martwie się strasznie..... :(

Bzibziok malenstwo jedno. Bety już naie powtarzam bo nie ma sensu. Dostałam właśnie różowego plamienia :/ jade popoludniu do mojego dr powiedział że jak pecherzyk ma 16 mm to powinno być słychać już akcje serca. Martwie się strasznie..... :(

No to dla dobra maleństwa postaraj się nie denerwować!! Wszystko będzie dobrze, podobno plamienia na samym początku są normalne i często się zdarzają.

Majka postaraj się być spokojna, może być milion błahych powodów tego krwawienia a nerwy są niewskazane. Trzymaj się Kochana, wszystko musi być dobrze!

A i jeszcze jedno podobno krwawienie bez silnego bólu nie jest niczym złym, także bądźmy dobrej myśli!

reklama
Foote witaj, dobrze trafiłaś, to istna kopalnia wiedzy :tak: Ja też z Invicty Gdańsk. Skoro masz jutro punkcję to transfer przewidziany na 3 dobę chyba bo 5 to niedziela :confused: Przybliż nam swoją historię, od kiedy się leczysz, czy masz za sobą np IUI, u kogo się leczysz, jaki macie problem no i jakie masz AMH, ile masz lat, jak stymulacja, ile masz pęcherzyków itp.
Hope ja biorę wit d3 5000 już od 3 miesięcy :-)

Jo.M podziękuję Ci dopiero jak moje zarodeczki dotrwają do 5-tej doby ;-):tak::-)

Majka
kciukasy za serduszko. A co do suplementów to lekarz Ci powiedział kiedy odstawić wit d3 i koenzym Q10 czy gdzieś wyczytałaś? Ja biorę już 3 miesiące.

Z niecierpliwością czekam na telefon od embriologa, tak bardzo się boję. Mają dzwonić po godz 12:10 a to przecież cała wieczność :zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry