montana8
Pełna nadziei
majka201 kurczę kochana mam nadzieję,że to nic poważnego
,hmm a może dziąsła masz tak wrażliwe i Ci krwawią, w ciąży to ponoć się zdarza. Też kiedyś panikowałam ze pluję krwią,miałam smak krwi w ustach, wymyślałam raki, po czym okazało się, że moje dziąsła były bardzo wrażliwe i sobie krwawiły.... Daj znać co tam pulmonolog powiedział..... Jejku jeszcze troszkę i usłyszysz serduszko swojej kropeczki, cudownie :-)
basia-krk a dlaczego zmieniłaś Wrocławską klinikę na Krakowską? Jesteś z Wro?? A gdzie miałaś in vitro- w Invimedzie?? Pytam bo też miałam ''przyjemność'' leczyć się w tej klinice, po czym zmieniłam ją na klinikę w Opolu, z której jestem baaaardzo zadowolona i to raptem 70 km ode mnie. Podejscie lekarzy nieporównywalne do tych z invimedu.
,hmm a może dziąsła masz tak wrażliwe i Ci krwawią, w ciąży to ponoć się zdarza. Też kiedyś panikowałam ze pluję krwią,miałam smak krwi w ustach, wymyślałam raki, po czym okazało się, że moje dziąsła były bardzo wrażliwe i sobie krwawiły.... Daj znać co tam pulmonolog powiedział..... Jejku jeszcze troszkę i usłyszysz serduszko swojej kropeczki, cudownie :-)basia-krk a dlaczego zmieniłaś Wrocławską klinikę na Krakowską? Jesteś z Wro?? A gdzie miałaś in vitro- w Invimedzie?? Pytam bo też miałam ''przyjemność'' leczyć się w tej klinice, po czym zmieniłam ją na klinikę w Opolu, z której jestem baaaardzo zadowolona i to raptem 70 km ode mnie. Podejscie lekarzy nieporównywalne do tych z invimedu.
Kasik ja Ci mówię że ze mnie jest jakieś "medium" , przeważnie moje przeczucia sprawdzają się w stosunku do innych. No i tym razem się nie myliłam:-). Szkoda tylko że sobie nie umiem przewidzieć co i jak
. Jeżeli chodzi o mnie to pizza też może być.
.
Przybliż nam swoją historię, od kiedy się leczysz, czy masz za sobą np IUI, u kogo się leczysz, jaki macie problem no i jakie masz AMH, ile masz lat, jak stymulacja, ile masz pęcherzyków itp.