Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Minni a Ty już w 16 tygodniu ciąży, szok jak ten czas leci wydaje mi się, że dopiero co miałaś punkcję razem ze mną:-) Jak się czujesz? Dolegliwości Cię ominęły? Brzuszek już lekko widoczny?
Foot - witam, mamy bliźniacze AMH, ja przy takim wyhodowałam 7 pęcherzyków i 3 sie zapłodniły.
Co do spotkania na śląsku - nie dojade ;/ jak bym przełożyla spotkanie w klinice to mogłabym przeoczyć owulke i szanse na transfer, także same rozumiecie ;/ Ale zazdroszcze Wam, ze sie spotkacie !!!
Kasik,Madzia: wszystkie dolegliwosci ciążowe minely. Zgodnie z ostatnim usg to zaczynam w srode 17 tydzień w przyszlym tygodniu mam usg moze dowiem sie czy będzie synuś czy coreczka od paru dni meczy mnie okropny kaszel jutro idę do lekarza, boje sie czy to nie zaszkodzi Malenstwu juz nie mogę sie doczekac jak Dzidzia zacznie kopać wtedy będę miala codziennie pewność ze wszystko w porządku. Najchetniej to co parę dni bym szla do lekarza posluchac serduszka juz 4 tygodnie nie widzialam i nie slyszalam Dzidziusia, w sumie to ciągle sie martwie czy wszystko w porządku. Co do brzusia to jest juz widoczny