reklama

Kto po in vitro?

Minni a Ty już w 16 tygodniu ciąży, szok jak ten czas leci :szok: wydaje mi się, że dopiero co miałaś punkcję razem ze mną:-) Jak się czujesz? Dolegliwości Cię ominęły? Brzuszek już lekko widoczny?

reklama
Hej

Foot - witam, mamy bliźniacze AMH, ja przy takim wyhodowałam 7 pęcherzyków i 3 sie zapłodniły.

Co do spotkania na śląsku - nie dojade ;/ jak bym przełożyla spotkanie w klinice to mogłabym przeoczyć owulke i szanse na transfer, także same rozumiecie ;/ Ale zazdroszcze Wam, ze sie spotkacie !!!

Esiek - No trudno , ale będzie jeszcze okazja. Wiadomo są rzeczy ważniejsze.

Asita - Co z tą Twoją toxo , kiedy masz jakieś konsultacje z lekarzem?

Kasik,Madzia: wszystkie dolegliwosci ciążowe minely. Zgodnie z ostatnim usg to zaczynam w srode 17 tydzień :) w przyszlym tygodniu mam usg moze dowiem sie czy będzie synuś czy coreczka :) od paru dni meczy mnie okropny kaszel :( jutro idę do lekarza, boje sie czy to nie zaszkodzi Malenstwu :( juz nie mogę sie doczekac jak Dzidzia zacznie kopać wtedy będę miala codziennie pewność ze wszystko w porządku. Najchetniej to co parę dni bym szla do lekarza posluchac serduszka ;) juz 4 tygodnie nie widzialam i nie slyszalam Dzidziusia, w sumie to ciągle sie martwie czy wszystko w porządku. Co do brzusia to jest juz widoczny :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry