• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

Minni tak już chyba będzie do porodu ze bedziemy co chwila sie martwiły. Najpierw czy stymulacja oki i czy są jajeczka potem czy sie zapłaodnia nastepnie czy zarodek przetrwa, zainplantuje sie i czy beta będzie wysoka, pózniej cze będzie bić serduszko a potem to juz czy odpowiednio będzie dzidzius rósł itd. Tego wszytskiego raczej nie zmienimy, ale ciesze sie u Was wszystko dobrze.

reklama
LENKABAR gratuluję :-)
JO.M wizytę w sprawie toxo mam 25 lutego, 13 lutego robiłam badania na awidność bo dr kazała tylko boje się że wynik może nie przyjść do tego czasu bo nie robią go w moim labo tylko wysyłają i za wynikiem czeka się do 10 dni :-(

Dziewczyny powiem Wam, że aplikator do Luteiny 100 to super sprawa. Wcześniej miałam problem z aplikacją lutki ze względu na paznokcie żelowe, jakoś tak płytko chyba wkładałam, że prawie cała rozpuszczona zawartość wypływała na zewnątrz i musiałam co godzinę wkładki zmieniać (sorry za opis :sorry:) a teraz odrobinka tylko wypływa i to nie po każdej apikacji. Nawet estrofem sobie tym aplikuję :-) Tak więc polecam. 100 jest co prawda droższa ale możecie poprosić lekarza o receptę na 1 opakowanie a później aplikować tym 50-tkę.

reklama
Lenkabar ale ogromna beta jak na 9dpt suprer aby rosła jsk największa.
Kasik36 super wiadomości oby tsk dalej.
A ja już po usg wszystko jest ok. Widziałam miganie serduszka ale jeszcze go nie słychać w pt jade xnowu. Plamienie już ustalo i mogło być spowodowane dość nie delikatnym badaniem wczoraj. Dzisiaj po badaniu ani śladu plamienia i oby tak dalej.
Ale mam też gorsze wiadomości dr mnie nastraszyl że mogę mieć zatorowosc plucna spowodowana in vitro ;/ z racji że jestem w ciąży nie mogą mi zrobić ani ttg ani rezonansu. Jutro pedze na bad z krwi więc może coś się dowiem.
Madzia76 mocno trzymsm kciuki abyś zobaczyła jutro serduszko ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry