reklama

Kto po in vitro?

Minni tak już chyba będzie do porodu ze bedziemy co chwila sie martwiły. Najpierw czy stymulacja oki i czy są jajeczka potem czy sie zapłaodnia nastepnie czy zarodek przetrwa, zainplantuje sie i czy beta będzie wysoka, pózniej cze będzie bić serduszko a potem to juz czy odpowiednio będzie dzidzius rósł itd. Tego wszytskiego raczej nie zmienimy, ale ciesze sie u Was wszystko dobrze.

reklama
LENKABAR gratuluję :-)
JO.M wizytę w sprawie toxo mam 25 lutego, 13 lutego robiłam badania na awidność bo dr kazała tylko boje się że wynik może nie przyjść do tego czasu bo nie robią go w moim labo tylko wysyłają i za wynikiem czeka się do 10 dni :-(

Dziewczyny powiem Wam, że aplikator do Luteiny 100 to super sprawa. Wcześniej miałam problem z aplikacją lutki ze względu na paznokcie żelowe, jakoś tak płytko chyba wkładałam, że prawie cała rozpuszczona zawartość wypływała na zewnątrz i musiałam co godzinę wkładki zmieniać (sorry za opis :sorry:) a teraz odrobinka tylko wypływa i to nie po każdej apikacji. Nawet estrofem sobie tym aplikuję :-) Tak więc polecam. 100 jest co prawda droższa ale możecie poprosić lekarza o receptę na 1 opakowanie a później aplikować tym 50-tkę.

reklama
Lenkabar ale ogromna beta jak na 9dpt suprer aby rosła jsk największa.
Kasik36 super wiadomości oby tsk dalej.
A ja już po usg wszystko jest ok. Widziałam miganie serduszka ale jeszcze go nie słychać w pt jade xnowu. Plamienie już ustalo i mogło być spowodowane dość nie delikatnym badaniem wczoraj. Dzisiaj po badaniu ani śladu plamienia i oby tak dalej.
Ale mam też gorsze wiadomości dr mnie nastraszyl że mogę mieć zatorowosc plucna spowodowana in vitro ;/ z racji że jestem w ciąży nie mogą mi zrobić ani ttg ani rezonansu. Jutro pedze na bad z krwi więc może coś się dowiem.
Madzia76 mocno trzymsm kciuki abyś zobaczyła jutro serduszko ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry