reklama

Kto po in vitro?

hej dziewczyny :)
nie dam rady was nadrobić tyle się upisałyście :)
kasik36 ja tam nie lubię tego aplikatora jakoś mi niewygodnie. wolę paluchem :)

86kasiaa kochana bardzo mi przykro :(

majka201 jej super zobaczyś swoje maleństwo na usg :) mam nadzieję, że to krwioplucie to nie zatorowość, i że wszystko będzie ok

a ja miaam dziś dołai na pocieszenie umówiłam się do fryzjera :)

Ostatnia edycja:
reklama
86kasia bardzo mi przykro. Nie wiem co CI powiedzieć na pocieszenie...

Lenkabar Tobie za to z całych sił gratuluję rosnącej bety, a Tobie majka bijącego serduszka, to musi być najpiękniejszy widok na świecie!

Mi też jakoś aplikator nie pasuję, jakoś palcem mam większe wyczucie i nawet mi nie wypływa za bardzo. Chyba, że zaczynam akurat się kszątać po mieszkaniu, to wtedy czasami coś wypłynie, ale jak usiądę i posiedzę z pół godziny to jest ok.

Majka a cóż to ta zatorowość płucna? Mam nadzieję, że wszystko będzie ok, najważniejsze to nie lekceważyć żadnego niepokojącego objawu :tak:

86kasiaa jak masz mrozaczki to szybciuko się podniesiesz, one dają nadzieje :tak::-):tak:

reklama
Dziewczynki oba moje zarodki ładnie się rozwijają i dzielą i mają klasę 8A co na 3 dobę bardzo dobrze rokuje, przynajmniej tak twierdzi pani embriolog a ja jej oczywiście wierzę. Boże jak się cieszę :-) Poprosiłam, żeby jutro też do mnie zadzwonili. Akurat jutro w naszym miasteczku będzie odprawiał biskup mszę za dar macierzyństwa i ojcostwa więc skorzystam z okazji i jeszcze się pomodlę przed transferem :tak::tak::tak:

Jo.M mowę zacznę układać w środę i obyś została forumową wróżką :tak::tak::tak:

kasik36, TY niedowiarku, masz palmę pierwszeństwa w niedowierzaniu na tym forum ;-) a co do aplikatora to tak jak mówiłam dla mnie on jest ekstra.

Dziewczyny 9dpt beta 168,5 :-) rośnie!

lenkabar, super wynik, gratuluję,

Niestety nie udalo sie .brak ciazy:-(

86kasiaa, przytulam Cię bardzo mocno, dobrze że już masz plan, następnym razem uda się

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry