reklama

Kto po in vitro?

reklama
to ja się wychylę a co :-D prawda jest taka, że to indywidualna sprawa i trzeba zawsze zapytać lekarza. Ja w ostatniej, zagrożonej ciąży miałam absolutny zakaz przynajmniej do końca pierwszego trymestru, a potem zobaczymy. Niestety ciąża skończyła się wcześniej.
Tylko, ze ja mam taką przypadłość, że czasem budzę się z orgazmem, wiem wiem jak facet :-D:-D:-D i potem miałam baaaardzo bolesne skurcze, także dr powiedział, że mowy nie ma!
Madzia Pytaj doktorka on prawdę Ci powie jak u Ciebie powinno być:-D

SHGB to rodzaj białka, które wpływa na transport hormonów płciowych. Podwyższony poziom może być związany z nadczynnością tarczycy.
Też robiłam to badanie, ale mnie zlecił endokrynolog - w klinice nikt czegoś takiego nie kazał robić. Chodziło o dodatkowe badania dotyczące poziomu testosteronu.

Dziewczyny drogie, nie piszę, ale regularnie Was czytam i dopinguję, i trzymam kciuki za WSZYSTKIE!!

zula – ja będę jechała spod Silesii do domku i chętnie Cię zabiorę. Gwarantuję podwózkę pod sam domek. Doskonale Cię rozumiem z tym dołkiem, ja wogóle przestałam wierzyć, że się uda. Być może dlatego, że nawet nie wiem kiedy będę mogła podejść. Nie wiem skąd mi się to bierze, ale tak właśnie mam. Musimy wyjść z tego dołka, ale na razie nie mam pomysłu jak… :-(

Dziewczyny jak podjadę pod Silesię i wejdę na galerię, będziemy się zdzwaniać.

kasik – piękne zarodki, pięknej klasy. Dalej zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&

Esiek – szkoda, że Cię nie będzie :-( ale mam ogromna nadzieję, że uda się nam niedługo spotkać. Oczywiście staranka o maleństwo najważniejsze :-)

lenkabar – gratulacje, beta pięknie przyrasta.

majka – gratulacje :-)

Madzia76 – z niecierpliwością oczekuję na wieści od Ciebie &&&&&&&&&&&&

Witam nowe dziewczyny.

LUTY:

18: Madzia76
- kolejne spotkanie z maluszkiem
19: Esiek - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
19: Juhasek - pierwsze podglądanko
20: Cyryjanka - kolejna wizyta i USG maluszka
21: majka201 - wizyta i USG
21: mmm… - wizyta kontrolna
21: Olusia7982 - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
21: _Infinity_ - udany criotransfer
21: lalka - wysoka beta
24: Mammoni - podglądanko
25: Asita - wizyta
26: Bzibziok - wysoka beta
28: montana8 - wizyta, ustalenie dalszego planu działania

MARZEC:

4: Uda sie - pierwsze podglądanko

Olusia , Kikifish - Dziewczyny to ja też będę pod kliniką na 17 .
Zula też chyba będzie , wymieniłyśmy się telefonami i będziemy w kontakcie.

P.S. Też mam rudawe farbowane włosy:-D

Lilia - Masz telefon do którejś z nas żeby się zdzwonić jak coś?

Asita - Nie znam tego badania , zobaczymy co lekarz powie. Ale na pewno masz chlamydię z głowy:-)

86kasiaa - Bardzo mi przykro że się nie udało. Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
Właśnie dzwoniłam do laboratorium, z moich 3 komórecze które zostały żadna nie doszła do etapu blastocysty, więc nie mam mrozaczków:no:
I nie najlepiej to wróży mojemu 3 dniowemu kropkowi:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry