reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny. Za wszystkie dzisiaj trzymam kciuki ;)
Kasik36 niech maleństwa się wgryza mocno w mamusie ;)
Montana8 to zależy od lekarza ile będzie trzeba odczekać i oczywiście od twojego organizmu. Wiem że trudno jest czekać ale lepiej zregenerować organizm aby jajeczka były dobrej klasy i by było ich jak najwięcej.
Jeśli chodzi o moje krwioplucie zatorowosc została wykluczona i dalej nic nie wiem :/

Esiek, Lenkabar to Wy śpiochy jesteście bo ja w Vitro na pobraniu krwi byłam o 8.00 :-). Esiek to ja mocno trzymam kciukii za Twojego mrozaka oby się dobrze do ciebie przyczepił. Przepraszam ze pytam ale w badaniu histopatologicznym nie ma nic o tym co mogło by skazywać na to ze dzidziusiowi stanęło serduszko???

majka to ja sie bardzo ciesze ze zatorowość została wykluczona, a jak Ty sie czujesz, moze to było cos takie jednorazowe, albo twój organizm jakoś tak dziwnie na strs reaguje.

montana mnie sie wydaje że to lekarz indywidualnie do tego podchodzi po badaniu, co innego podchodzić do crio a co innego do nowej stymujacji, sama wiesz jak to obciąża organizm.

Madzia, Esiek Heh to wychodzi, że wszystkie 3 byłyśmy dziś w klinice :)

Badanie histo, jest tylko proforma :/ zawsze jest tam tylko napisane co zostało wyłyżeczkowane, oni nawet nie badają pod kątem np. genetycznym co się mogło zadziać. Bez sensu, bo czasem to mogłoby pomóc na przyszłość, ale nie mamy na to wpływu

ja się zamartwiam, bo miałam dziś w nocy bardzo mocne i bolesne skurcze :( przeszło po kilku minutach, ale jakoś tak dziś cały dzień się zastanawiam czy z dzieckiem wszystko ok.. zadzwonię do dr jak odbiorę betę to zobaczę co mi powie

Majka bądź dzielna kobieto, dobrze że jedno cholerstwo wykluczone. A nikt nie bierze pod uwagę, że ciężarówki maja zwiększoną objętość krwi i w ogóle wrażliwsze na np. pękanie naczynka? mi np. leci krew z nosa i to jest normalny objaw... może to Twoje też wynika z takiej właśnie błahostki

Ostatnia edycja:
Esiek - Czy ten cykl czy następny nie ma już dużego znaczenia. Najważniejsze że z Tobą wszystko ok i możesz działać dalej. :-D

montana - Olusia ma rację że lekarz zadecyduje co i kiedy. Wiem że nie umiesz się już doczekać ale najważniejsze są zdrowe jajeczka a na to trzeba trochę czasu. Wiem że różnie lekarze do tego podchodzą ale z doświadczenia dziewczyn tutaj wiem że dużo częściej lekarze zalecają 3-cyklową przerwę niż powiedzmy 2-cyklową. Z in vitro tak już jest że wiecznie coś się odwleka ale niestety trzeba to przetrzymać.

Olusia - Cześć , a Ty dzisiaj też się szkolisz czy masz wolne?

reklama
Jo.M. wczoraj sie szkolilam a dzisiaj juz nie... chociaz mialam dzis telefon o 8 rano z pracy od oddzialowej, ale nie odebralam bo spalam o tej porze... o 12 z nia rozmawialam i wiem co chciala ode mnie....:-)

86kasiaa ja ostatnio dostalam w 5 dniu po odstawieniu lekow... wiec czekaj cierpliwie....:tak:

A jak tam reszta dziewczyn? chcecie fotki ? :tak: to podawac adres e-mail :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry