reklama

Kto po in vitro?

Madzia - Oj to nie doczytałam dokładnie , no i tak się rodzą plotki;-). Najważniejsze że serduszko jest i dzidzia ma się dobrze.

Kasik - No to jeszcze trochę i będziesz miała swoje gwiazdeczki. A dziękować mi będziesz za tydzień:tak::tak::tak:

reklama
Hej

Melduję, że jestem po wizycie. Niestety nie było mojego lekarza więc wiadomo wizyta ciut inna ale wiem najważniejsze - po łyżeczkowaniu śladu nie ma, można próbować. Choć nie mogłam się oprzeć wrażeniu, że ten lekarz który dziś mnie przyjmował zaleciłby raczej odczekanie. No ale przeciwwskazań nie ma, po prostu takie odniosłam wrażenie.
Crio byłoby na cyklu naturalnym, okaże się w poniedziałek na następnym USG czy to możliwe- czy będzie endo czy będzie owulacja itd. Wtedy będzie 13 dc. Jak nie no to cykl wiadomo stracony, i wtedy w następnym pewnie byłoby na cyklu sztucznym.
Dziś 8dc endo miało 6,5mm i miałam też pęcherzyki w lewym jajniku. Teraz czekam na poniedziałek :) Dowiedziałam się też że mó zarodek jest b.dobry i że szanse na rozmrożenie są prawie pewne :) ( O ile coś może tu być pewne).
Mam wiadomo brać kwas foliowy ale to biorę cały czas no i ten Bromergon bo mam podwyższoną prolaktynę ale to też cały czas biorę.

To chyba tyle u mnie, czekam na wieści co u innych dziś!

A tak, zapomniałam - odebrałam dziś wynik histopatologiczny - oczywiście nic on nie mówi, jak powiedział lekarz "jest dobry" to znaczy, że wszystko zostało wyłyżeczkowane i tyle ;/

Ojej nie bylo mnie tu pare dni i mam duuuze zalegosci :-) ... no ale caly czas kibicuje kazdej z Was. Kurcze fajnie ze sie spotkalyscie, szkoda ze to troche daleko ode mnie bo tez bym chciala takie spotkanko :-) .
Kasik trzymam mocno kciukaski za dzisiejszy transfer.
Majka201 a jak tam Twoje zdrowko, chodzi mi o to jak plulas krwia, mam nadzieje ze wszystko dobrze.
Za wszystkie dziewczynki ktore pominelam a ktore dzis testuja lub maja transfery zaciskam kciuki mocno.
A czy sa tu osoby ktore zrobily przerwe miedzy in vitro tylko 2 pelne cykle a nie 3 i sie udalo, kurcze nie chce czekac az do maja/czerwca, a raczej czerwiec bo mam z reguly dluzsze cykkle. Wizyte mam dopiero za tydzien w pt ale mam milion pytan do mojego lekarza.

reklama
Esiek - To fajnie masz, mi lekarz mowil zeby organizm odpoczął od leków i zregenerowal sily i ze mozemy dzialac....:-)

Kasik to trzymam kciuki o 14:20, czyli bierzesz 2 zarodki?;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry