Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Olusia - O ty śpiochu , to Ty dopiero śniadanie wcinasz. Jeżeli możesz to prześlij mi zdjęcie na priv wiadomość , bo ja mam maila jeszcze angielskiego i teraz nie pamiętam dokładnie jaka była nazwa. A jak nie to potem spróbuję go odnaleźć i Ci prześlę.
Jo.M. no troszke jestem spiochem... no ale jak nie musze wstawac bo mam wolne to 8 godzina to prawie noc he he he he wstalam dzis pozno i sniadanie jadlam ok 11... oki to wysle na priv... tylko jak mam to zrobic? musze na jakis serwer zgrac?
Lenkabar nie martw sie tymi skurczami, ale też weź sobie wtedy nospę powinny przejść, ja nawet po becie miałam takie skurcze przez co najmniej tydzień dopiero potem to się ustabilizowało i skurcze przeszły chciaż nawet teraz czasem gdzieś mnie tam zakłóje ale już sporadycznie.
Olusia - Mnie się nie pytaj jak to się robi bo w tych sprawach ciemna masa jestem. Jak byś miała problem to nie męcz się , odnajdę tego maila i Ci podam.
Może wieczorem uda mi się zajrzeć jeszcze tutaj a jak nie to do jutra. Pa miłego dnia.
Tak Madzia, dziś jest 11dpt także tak jak radziłaś zrobiłam dziś betę- 341 i zadzwoniłam do dr kazał się nie przejmować skurczami, bo Kruszynka ma w tej chwili jakieś 2mm i takie rzeczy jej nie zagrażają uffffffffffff w przyszły czwartek 27.02 mamy pierwsze spotkanie z dzidzią :-):-):-)