Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak Madzia, dziś jest 11dpt także tak jak radziłaś zrobiłam dziś betę- 341 i zadzwoniłam do drkazał się nie przejmować skurczami, bo Kruszynka ma w tej chwili jakieś 2mm i takie rzeczy jej nie zagrażają uffffffffffff w przyszły czwartek 27.02 mamy pierwsze spotkanie z dzidzią :-):-):-)
beta superaśna, powiem ci że ja taką to w 14dpt dopiero miałam, ciesze sie naprawdę. A doktorek tak myślałam, że tak Ci powie bo ja jak zadzwoniłam z betą to miałam takie lekkie brazowawe upłay i tez kazał sie nie przejmować, no to jesteś kloejną wtym miesiacu (3 pacjetką którą ja znam u naszego doktorka). On jest z siebie bardzo zadowolony jak jego pacjętki zachodzą w ciażę widziałam to u niego na wizycie dumny jak paw i naprawdę się cieszy.No i pięknie lenkabarbeta superaśna, powiem ci że ja taką to w 14dpt dopiero miałam, ciesze sie naprawdę. A doktorek tak myślałam, że tak Ci powie bo ja jak zadzwoniłam z betą to miałam takie lekkie brazowawe upłay i tez kazał sie nie przejmować, no to jesteś kloejną wtym miesiacu (3 pacjetką którą ja znam u naszego doktorka). On jest z siebie bardzo zadowolony jak jego pacjętki zachodzą w ciażę widziałam to u niego na wizycie dumny jak paw i naprawdę się cieszy.