reklama

Kto po in vitro?

reklama
No i pięknie lenkabar :-D beta superaśna, powiem ci że ja taką to w 14dpt dopiero miałam, ciesze sie naprawdę. A doktorek tak myślałam, że tak Ci powie bo ja jak zadzwoniłam z betą to miałam takie lekkie brazowawe upłay i tez kazał sie nie przejmować, no to jesteś kloejną wtym miesiacu (3 pacjetką którą ja znam u naszego doktorka). On jest z siebie bardzo zadowolony jak jego pacjętki zachodzą w ciażę widziałam to u niego na wizycie dumny jak paw i naprawdę się cieszy.

Tak tak Madzia, zgadza się ucieszył się jakby to jego osobiście dotyczyło- i odwrotnie jak zobaczył na usg moją martwą ciążę w zeszłym roku, to jakby ducha zobaczył, aż sam przysiadł. Także Doktorka mamy kochanego nie ma co :-) nie zamieniłabym go na żadnego innego

reklama
No i pięknie lenkabar :-D beta superaśna, powiem ci że ja taką to w 14dpt dopiero miałam, ciesze sie naprawdę. A doktorek tak myślałam, że tak Ci powie bo ja jak zadzwoniłam z betą to miałam takie lekkie brazowawe upłay i tez kazał sie nie przejmować, no to jesteś kloejną wtym miesiacu (3 pacjetką którą ja znam u naszego doktorka). On jest z siebie bardzo zadowolony jak jego pacjętki zachodzą w ciażę widziałam to u niego na wizycie dumny jak paw i naprawdę się cieszy.

szkoda, że nie wiedziałam wcześniej, to od razu poszłabym do innej kliniki, skoro wasz lekarz ma taką rękę do "zapładniania" :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry