Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Esiek - no fajnie się piszę jak się już wie jak dana osoba wygląda :-) Musimy się następnym razem tak umówić, żebyś i Ty dojechała
kasik36 - &&&&&&&&&&&&&&&&&
A ja jeszcze dobrze do pracy nie weszłam i zostałam zbombardowana informacją, że ta ciężarna co mieszka na górze w budynku w którym pracuję ma fasolkę 6 cm i chyba będzie dziewczynka. No i oczywiście już się poryczałam :--
-(
Cześć dziewczyny
Olusia , Lilia , Zula , Kiki - Też Wam dziękuję za spotkanie. Fajnie tak sobie pogadać o naszych sprawach tak na luzie. Buziaki cmok cmok ....
Madzia - Szkoda że jeszcze serduszka nie widziałaś ale wszystko przed Tobą . Najważniejsze że wszystko jest ok.:-)
Kasik36 - Trzymam kciuki za transfer , jak już będziesz po to zdaj relacje.
dorotav , Esiek - Dziewczyny macie czego zazdrościć , mówię o naszym spotkaniu. Bardzo fajnie było , takie pogaduchy są lepsze niż jakiś psycholog. Każda z nas rozumie się na wzajem bo wiadomo siedzi w temacie. Także jakbyście miały ochotę na następny raz zapraszamy.
Foote - Trzymam kciuki za dużo ładnych zarodeczków.
Martaczi - O matko u Ciebie już 16 tydzień ale to leci:-). Wszystko w porządku , jak samopoczucie?
Lilia - Bidulko normalnie aż mnie wkurza ta Twoja praca. Nie martw się doczekasz się i Ty mówię Ci. Głowa do góry.
Hej
Melduję, że jestem po wizycie. Niestety nie było mojego lekarza więc wiadomo wizyta ciut inna ale wiem najważniejsze - po łyżeczkowaniu śladu nie ma, można próbować. Choć nie mogłam się oprzeć wrażeniu, że ten lekarz który dziś mnie przyjmował zaleciłby raczej odczekanie. No ale przeciwwskazań nie ma, po prostu takie odniosłam wrażenie.
Crio byłoby na cyklu naturalnym, okaże się w poniedziałek na następnym USG czy to możliwe- czy będzie endo czy będzie owulacja itd. Wtedy będzie 13 dc. Jak nie no to cykl wiadomo stracony, i wtedy w następnym pewnie byłoby na cyklu sztucznym.
Dziś 8dc endo miało 6,5mm i miałam też pęcherzyki w lewym jajniku. Teraz czekam na poniedziałekDowiedziałam się też że mó zarodek jest b.dobry i że szanse na rozmrożenie są prawie pewne
( O ile coś może tu być pewne).
Mam wiadomo brać kwas foliowy ale to biorę cały czas no i ten Bromergon bo mam podwyższoną prolaktynę ale to też cały czas biorę.
To chyba tyle u mnie, czekam na wieści co u innych dziś!

zazdroszczę spotkania...ja jutro rano mam amniopunkcję niestety mam podejrzenie ZD u dzidzi trzymajcie za nas kciuki :*

dorotav wiem wiem ze to ty napisalas... podkradlam sobie od ciebie...dokladnie za tydzien koncze antyki.. w piatek mam wizyte u lekarza i pewnie wypisze mi leki na stymulacje...
juz sie nie moge doczekac....
jednak 3 miesiace to dlugo...