reklama

Kto po in vitro?

reklama
lilia gratulacje postepu w sytuacji, super teraz jak ruszysz z kopyta to juz niedlugo bedziesz głaskac brzuszek;-)
infinity i maagdzik to juz dzis wasz wazny dzien, kruszynki wroca do mamusi i juz zostana. trzymam kciuki &&&&&&

majka powodzenia i mnóstwo wzruszajacych chwil z kruszynka na usg
Dziewczyny
powodzenia na wizytach, i zycze dalszych pozytywnych planow

Ja tez dzis jestem po usg kontrolnym po zabiegu i jest ok. miesniak bez zmian. wiec juz niedlugo znow zaczne sie przygotowywac do crio.

gosiak81, witaj na forum, trzymam kciuki by wszystko skończyło się dobrze, a ta brązowa plamka w 4dt to na pewno implantacja :tak: możesz napisać z jakiego powodu podchodzicie do ivf .
Dorotav u mojego R słabi panowie ;)

trzymam się dzielnie i zaraz uciekam na progesteron - ale jak widzę nie każda z nas ma przepisane to badanie bo transferze. Co doktorek to inna zasada

Cześć dziewczyny

Kasik - Tak myślałam że coś pomylili z tymi weryfikacjami ale dobrze że my tu jesteśmy na posterunku;-)

maaagdzik - trzymam kciuki za transfer

Lilia - Super wiadomości , teraz byle do przodu :-)

Kikifish
- Widzę że u Ciebie też super się dzieje , czyli kolejny cykl crio ?

Lolitka200 - Cześć , jak tam punkcja i ta cała reszta. Na kiedy masz transfer?

bzibziok , lalka - Co tam dziewczyny ?

Olusia - dzięki za fotki , trzeba było jakiś foto shop zrobić:-D

Ostatnia edycja:
Ale dzisiaj się dzieje w naszym kalendarzu :szok:, super :-D
maagdzik
kciuki za transfer, fajnie że nie jestem sama :-)
lalka daj znać czy robisz dzisiaj betę, jeżeli tak to oczywiście również trzymam kciuki :tak:
Powodzenia również na dzisiejszych wizytach :tak:
Ja mam transfer o 14.20 więc mogłam się w końcu wyspać :-p Z każdym kolejnym coraz mniej się stresuje przed ale niestety zauważyłam że rosną obawy gdy trzeba testować i poznań rezultat ... mam nadzieję że do trzech razy sztuka i ten będzie ostatni :tak:

Kasik gratuluje transferku:-):-):-) Wkoncu i Ty sie doczekalas. Widac ze przy pierwszym to byl poprostu pech i dlatego sie nic nie zaplodnilo.
A wiem ze jak Wam sie nie udalo pierwsze podejscie to byla tez taka (tutaj na babyboomie) inna dziewczyna ktorej sie nic nie zaplodnilo. Wiesz co u niej??? Nie wiem jak sie nazywa ale czesto mysle o dziewczynach ktorych historie czytam.

Martaczi napewno bedzie dobrze, szkoda ze tak dlugo na wynik czlowiek musi czekac:-(

Maaagdzik i Infinity kciki za transfer:)

U mnie w klinice kaza jezec 1,5 godziny jak ktos jest "tutejszy" a jak z daleka to nawet z 3godzinki trzeba lezec.

U mnie 5 marca wizyta w klinice to powinien byc jakis 8dc w cyklu z antkami, teraz jestm na koncowce i licze za 4/5dni na @. Chcialam wam powiedziec ze zmieniam lekarza prowadzacego bo jakos tamten mi do konca nie pasuje a akurat Pani dr Stef. wrocila po macierzynskim do pracy wiec jest szansa. Wiem ze ona stosuje dlugie protokoly wiec licze ze u mnie tez taki zrobi... No coz coraz blizej, za jakis miesiac pewnie zaczne stymulke:-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry