reklama

Kto po in vitro?

Wpadam z kciukami za wszystkie trnasefry, punkcje wizyty i bety &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja dzisiaj po 13 mam dzwonić do labo i okaże się czy przyszły pozostałe wyniki to jest cytomegalia, różyczka i DHEAs oby wszystko było dobrze to w marcu może już bym pochodziła do ivf tylko nie wiem jakim protokołem będzie chciał iść gin. ze mną

reklama
Cześć dziewczyny za wszystkie transfery , wizyty kontrolne dzisiajsze trzymam kciuki.

majka no to ja na wieści czekam, na pewno serduszko dzidziusia juz dzisiaj usłyszysz, oj ja też bym jużchciała, bo u mnie to teraz tak nudno sie porobiło. Zrobiłam wszystkie ciażowe badania i czekam.

Zastanawiam sie nad suwaczkiem, ale jeszcze troszkę boję się go zamieścić na forum, bo tak dokłądnie to ja nie za bardzo wiem który to tydzień hmmm.

Bziumelka pewnie myślisz o Smerfecie, ona leczy się w Gamecie Gdynia. Chociaż nie jestem pewna czy była na tym forum, udziela się z sentymentu na IUI i jest też na rządówce. U niej też na razie super, 3 komóreczki się zapłodniły i jutro ma transfer 3-dniowego zarodeczka a reszta do mrożenia. Tym razem ona goni mnie a nie jak poprzednio ja ją ;-):-D

Jo.M niestety mowy dziękczynnej nie ułożyłam bo po relanium trochę zakręcona jestem ale chyba wystarczy jak powiem głośno: "NIECH CI BOZIA W DZIECIACH WYNAGRODZI" za pozytywne wróżby :tak::-):tak:

Lilia nanieś proszę zmiany na liście w moich weryfikacjach na: 22.02.2014. I weryfikacja, 25.02.2014. II weryfikacja, 01.03.2014. III weryfikacja

Ale dzisiaj gorący dzień, super, że tak dużo się dzieje. Tak więc po kolei:
majka kciukasy za udaną wizytę i USG
mmm kciukasy za wizytę kontrolną
Olusia kciukasy za wizytę i ustalenie dalszego planu działania
Infinity kciukasy ogromne za udany criotransfer :tak:
lalka kciukasy za mega wysoką bete :tak::tak::tak:
Foote kciukasy za udany transfer :tak:
Juhasek kciukasy za pęcholki, żeby rosły ładnie
maaagdzik kciukasy za udany transfer :tak:

Kwiatuszek oczywiście, że pamiętamy :-) A cóż to za badanie, pierwszy raz słyszę :confused:

Nie jestem w stanie nadrobic tysiaca stron od mojej ost nieobecnosc, pamieta mnie ktos jeszcze?
w kwietniu jade sie umowic na zabieg hegarowania szyjki miala ktoras z was moze?

Kwiatuszekq21, oczywiście, że Ciebie pamiętam, :-) to badanie to jest chyba rozszerzanie szyjki macicy, ja tego badanie nie miałam

Jo.M. będziesz pamiętała o informacji dla mnie na temat temperatury ciała ? :-) trzymam kciuki za dobre wieści.

Dziewczyny, ale dzisiaj jest gorący dzień, trzymam za nas wszystkie kciuki. :tak:

Ja dzisiaj z mężem byłam na badaniu IBT z krwi u obojga i i IBT w plemnikach + DNA i SDC wyniki za 2 tygodnie. Powoli napływają wyniki badań immunologicznych z krwi z diagnostyki i tak:
CD125 mam 12,3 !!!!!!!!!! jupiii, :-)
p/c p.beta 2 glikoprot IgG 1,20 i IgM 3,72 oba są ujemne,
byłam również w tej pracowni cytometrii przepływowej by mi podpowiedzieli o co chodzi z tymi wynikami i tak to że są powyżej lub poniżej normy to jest skutkiem tarczycy i przebytej ziarnicy, a komórkami NK mam się nie przejmować bo ten wynik przy naszych staraniach jest idealny.
Co do tarczycy to dalej nie mogę jej unormować szaleje na maksa, teraz TSH mam 0,0617 no i cholera jasna nadczynność ja się po prostu wykończę nerwowo przez nią. :szok:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny melduje się ;)
Moja ciąża oficjalnie potwierdzona. Pecherzyk 20mm, ciałko żółte 4 mm, zarodek 3 mm. 116 uderzeń na minute serduszka ale niestety nie słyszałam. Lekarz powiedział że wszystko jest ok i że dobrze rokuje ;)
SZCZESLIWA ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry