reklama
Anulla28
Cudzie trwaj !!!
Dziewczyny, powiedzcie czemu robicie badania DHEAs? Na co to jest? bo ja nie miałam zleconych takich badań, może powinnam:-(
Juhasek - tak mi właśnie coś świtało, że ty także Szczecin! Trzymam kciuki !!!!
Dziewczyny - pękł!!! Dziś rano już go nie było, także uznał gin, że pęknął wczoraj, od dziś faszeruje się luteina 3x1 i duphaston 3x1 i transfer we wtorek 4 marca o 10.30.
Byłam tak wściekła dziś przed USG bo czekałam 2 godziny od 08.00 rano bo był jeden lekarz tylko !!!! Ale jak się okazało że wszystko OK i można transferować to mi minęło jak ręką odjął.
Madzia - ja widziałam filmik, łapie za serce.
Esiek bardzo, bardzo gratuluję, że jesteś już w grze. Trzymam kciuki za szczęśliwy 04.03.2014. Od tego dnia będziesz mamą - wierzę w to.
Gratuluję wszystkim dziewczynom z wysokim betami i mocno kibicuję starającym się.
Foote - to w takim razie jest dobrze, bąbelek się chwycił mamusi i na pewno nie puści bardzo mocno trzymam za to kciuki!!!
Esiek, to w takim razie kciuki za transfer, jednak się doczekasz
Madzia, no chyba zrobię jeszcze betę w poniedziałek, chociaż spóźnię się przez to do pracy po 3 tygodniach nieobecności, bo lab jest czynny od 8:00, ale przynajmniej pierwszego dnia pracy będę miała cel czyli sprawdzanie na necie czy są już wyniki. A sikańca jeszcze się nie odważyłam zrobić, dopiero jutro planuję. Nawet chwilę myślałam że dzisiaj zrobię ale śniło mi się że jeszcze nie wyszedł więc odpuściłam.
W ogóle bardzo kiepsko mi się, ciągle się przewracam z boku na bok i tak jak kiedyś nie miałam kompletnie problemów ze spaniem tak teraz bardzo nie spokojnie sypiam.
Esiek, to w takim razie kciuki za transfer, jednak się doczekasz
Madzia, no chyba zrobię jeszcze betę w poniedziałek, chociaż spóźnię się przez to do pracy po 3 tygodniach nieobecności, bo lab jest czynny od 8:00, ale przynajmniej pierwszego dnia pracy będę miała cel czyli sprawdzanie na necie czy są już wyniki. A sikańca jeszcze się nie odważyłam zrobić, dopiero jutro planuję. Nawet chwilę myślałam że dzisiaj zrobię ale śniło mi się że jeszcze nie wyszedł więc odpuściłam.
W ogóle bardzo kiepsko mi się, ciągle się przewracam z boku na bok i tak jak kiedyś nie miałam kompletnie problemów ze spaniem tak teraz bardzo nie spokojnie sypiam.
ESIEK czyli dobrze wyczytałam :-)
ANULLA28 mi gin powiedział że to sie robi zamiast AMH czy jakoś tak, bo pytałam mu się o to AMH a on powiedział że z tych badań co mi zlecił będzie wszystko wiedział chyba ze będzie coś nie tak to dopiero wtedy AMH mam zrobić.
Dziewczyny od którego dnia cyklu zaczyna się stymulacja???
ANULLA28 mi gin powiedział że to sie robi zamiast AMH czy jakoś tak, bo pytałam mu się o to AMH a on powiedział że z tych badań co mi zlecił będzie wszystko wiedział chyba ze będzie coś nie tak to dopiero wtedy AMH mam zrobić.
Dziewczyny od którego dnia cyklu zaczyna się stymulacja???
Ostatnia edycja:
Anulla28
Cudzie trwaj !!!
ja przy krótkim protokole rozpoczęłam 4dc. To chyba zależy od lekarza, bo mi w klinice powiedzieli, że u nich rozpoczyna się max 5dc.
Czyli nie muszę się martwić o to badanie, skoro miałam wykonane AMH. Cieszę się
Czyli nie muszę się martwić o to badanie, skoro miałam wykonane AMH. Cieszę się
reklama
Podziel się: