reklama

Kto po in vitro?

reklama
matko, dziewczyny ja się gubię w tych suplementach:) Tyle tego bierzecie, że nie mogę tego ogarnąć. Ja narazie nic nie biorę, bo chcę o to lekarza zapytać. A, że narazie przygotowuję się do crio, to chyba mam czas:)

Witaj Aga:)

Esiek, Juhasek87, kciuki baaaardzo mocno zaciśnięte!!! Niech kropki przez 9 miesięcy nigdzie sie nie ruszają, niech przyniosą Wam mdłości i wszystkie inne pożądane objawy, żeby nerwów było jak najmniej:-)

Dove28, witaj, dla Ciebie kciukasy tez zaciśnięte za udany transfer!!!

ja dzis byłam na pierwszym podgladanku...niestety rewelacji nie ma, tytułu kurki nioski roku 2014 to ja raczej nie zdobędę... W prawym jajniku mam 8 pęcherzyków, a w lewym tylko jeden...czyli lewy jest lewy...ale ja tak coś czułam, ze on jakiś upośledzony jest bo jakos zawsze owulki tylko z prawego czułam...
estradiol podobno bardzo dobry - 296. Tragedii chyba nie ma...chociaz ja tak bym sobie życzyla 13 jajeczek...ja lubię 13 :)
troche mnie pani doktor zmartwili bo mi dodała drugie zastrzyki, od czwartku oprócz menopuru wieczorem mam brać cetrotide, ale tylko 2 strzały. Ja to sie z tymi zastrzykami chyba nigdy nie oswoje...w przeciwieństwie do Kochanie, który sie tak rozchulal, ze aż doszedł w klucia do mistrzostwa...normalnie jestem z niego dumna :)
punkcje bede miała w przyszły wtorek, albo środę, a transfer pewnie w piątek...dobrze, ze na przyszły tydzień wzięłam urlop...
7 marca mam kolejne podgladanko.
ale wiecie co...jestem bardzo szczęśliwa i pełna dobrych przeczuć (chociaz statystyki znam)

Uda się, cetrotide dostałaś po to by pęcherzyki nie popękały, by nie doszło do owulacji, 36 godzin przed punkcją dostaniesz jeszcze 1 zastrzyk na pęknięcie. Więc nie przejmuj się, a 8 pęcholi to i tak dużo, pamiętaj nie liczy się ilość a jakość. !!

Aga, 2 transfery świeżaków i 1 crio, wszystkie nie udane :-( klinika, pielęgniarki, położne ok, lekarz również badania jak HSG, histeroskopie, usunięcie torbieli zawsze mam skierowania do szpitala na NFZ, jedynie leki po ivf niestety są na 100%.

O kurcze ale dziś mam zaległości hihi. W każdym badz razie trzymam kciuki za wszystkie po transferach i te które beda testowac ;).
aga17070 witaj, ja mialam przygodę w Invimedzie Wrocławskim bo mam ta klinikę raptem 20 km od siebie, ale niestety nie bylam zadowolona z podejscia lekarzy, czulam sie jak na produkcji :baffled:. Zmienilam klinike na Opolska i jestem baaaardzo milo zaskoczona :happy2:. Powiedz mi czy ty z rządówki bedziesz podchodzić?

Witaj Aga u nas!!

A ja mam pytanie do Was dziewczynki, co myślicie??Miałam dostać receptę na luteinę, której zostały mi tylko dwie sztuki, mam nadzieję że jutro już recepta doleci, a mam w domu jeszcze trochę duphastonu, czy zamiast luteiny mogę jutro rano łyknąć duphaston??

reklama
aga17070 U nas na pierwszym badaniu były 4 żywe, i to kategorii C, reszta nieżywa, kategorii A i B zero. Ale zmieniliśmy trochę dietę, odstawiliśmy słodkie napoje, i po 2 miesiącach pojawiły się już 2 kategorii B. A po mojej punkcji pani embriolog powiedziała, że nawet ruchliwe były i udało się nam dobrze zapłodnić 3 komórki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry