reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Esiek, głowa do góry! Objawy okresowe to tez objawy ciazy wiec dopóki @ nie ma to musisz wierzyc!!!! Póki co to tylko przeczucia i oby mylne. &&&&& za pozytywny test, bedzie dobrze :-)

esiek- wiem ze ciezko jest wierzyc , ja tez sama nie umie wierzyc w nasz cud ale mysle ze to dopiero twoj 5 dpt, wiec jeszcze sie nie zaczely objawy ciazowe.Esiek a ktory to twoj dziec cyklu?ilu dniowy zarodek mialas podany??

Ja tez piersi bezbolesne,sklapciałe, i mam straszny ból macicy jak na @ czy owulacje ale boli strasznie:-( tyle ze u mnie do @ jeszcze daleko bo to moj 16dc a @ zawsze mam w 28 wiec jeszcze troche

Ja tez nie wiem. Jedno jest pewne zycie bez dziecka jest dla mnie synonimem nieszczescia a zanosi sie na to ze to mnie czeka :/

A najbardziej wmurza mnie to zaczynam schizowac. Przy 1 podejsciu tak nie mialam, bylam cierpliwa i w miare stonowana. A teraz - jak wariatka, po prostu mam uczucie ze pali mi sie grunt pod nogami i po prostu bardzo sie boje...

Dziewczyny Esiek i Kiki w dupska macie normalnie ode mnie!!!!!!!!!!!!! Wiem, że niełatwo jest wierzyć, że się uda czekając na betę, ale objawy na @ są takie same jak ciążowe!!!!!!!!!!! A i jedna i druga zachodzi po IVF bez większego trudu, tylko na razie trochę szczęścia po zajściu jeszcze zabrakło, ale Wasze rokowania są jak najbardziej optymistyczne

Esiek gdybyś ty wiedziała jak mnie krzyże na okres bolaly że myslam ze zdechne to bylo 6 dpt a 7 beta byla 14 a bylam pewna że to okres. Niczym się nie sugeruj bo każda ciaza jest inna. Ja niby 9 tydzień a piersi bolą tylko troszkę i nie powiedziała bym że są jędrne ;)

reklama
Do góry