reklama

Kto po in vitro?

maagdzik – przykro mi, trzymaj się.

lolitka – cieszę się, że się udało i trzymam kciuki za przyrost. Chciałabym mieć odrobinę wytrwałości od Ciebie, możesz mnie ją jakoś zarazić?? :-)

majka201, solostar - &&&&&&&&&&&&&&& za jutro

reklama
Cześć dziewczynki ,
o matko i córko ale naskrobałyście przez 3 dni:szok:.

lenkabar -
Nie martw się krwiak na pewno się wchłonie , widzisz jaka dzielna dzidzia przeniosła się w lepsze miejsce:tak:. A nawiązując do Twojego terminu porodu i jego ewentualnego przesunięcia się o 3 dni to powiem Ci że mój M jest z 1 listopada. W sumie dzień jak każdy inny tyle że na cmentarzu mu cała rodzina życzenia składa:-) i czasem śmiesznie to wygląda jak się kolejka do życzeń ustawia do niego nad grobami.

Olusia - Ja tych fosfolipidów nie miałam robionych i w sumie nie wiem nic na temat tego badania a tak poza tym to wszystko wygląda ok :-)

Zula - Tak doszukiwałam się Ciebie bo nic nie pisałaś i podejrzewałam że jakiś wypad zorganizowałaś ale żeby tak bez zapytania o zgodę;-). A tak na serio to niestety rodziny się nie wybiera i tak to już czasem jest z tymi teściami że dają popalić. My też będziemy wredne teściowe , a co ;-). Przynajmniej sama z M pojechałaś i możesz się relaksować. A jazdy na koniu gratuluję , odważna z Ciebie kobitka:-)

Kikifish - Jak tam kochana leci ? Czytałam że trochę schiza Cię dopadła. Nie martw się będzie dobrze.

maaagdzik - Bardzo mi przykro:-(

Lolitka - Gratuluję , wiedziałam że nie dasz za wygraną:-). Ja nie wiem jak Ty to robisz. Wcześniej ciągle beta negatywna a teraz w zasadzie 3 razy z rzędu pozytywna. Zdradź mi tą tajemnicę. Lolitka mogłabyś mi przypomnieć jak to z braniem tych suplementów. Zaczęłam brać DHEA , Q10 , D3 , magnez i kwas foliowy. Tylko nie pamiętam teraz do kiedy mam te leki brać tzn które do transferu a które cały czas albo które odstawić i w jakim momencie. Ja wybrałam się w grudniu po 8 porażce do immunologa i okazało się że mam cytomegalię a M chlamydię także na chwilę obecną jestem w trakcie 3 miesiąca antybiotyków żeby pozbyć się dziadostwa. Mam nadzieję że to był nasz główny problem i niedługo będę mogła zacząć stymulację.

witajcie dziewczyny. Po weekendzie tyle naskrobałyście, że szok:))
Maagdzik przykro mi bardzo :zawstydzona/y: trzymaj się
Lolitka, gratuluję po cichu i trzymam kciuki żeby beta rosła prawidłowo:-)

Ja miałam mieć wizytę za tydzień, ale chyba będę musiała odwołać, bo jakoś nie czuję żebym miała dostać @:-( Mam jednak nadzieję, że się uda i jednak pojadę na wizytę:(

Cześć Wam!!
maaagdzik, bardzo mi przykro że się nie uda. Nie wiem co mam Ci powiedzieć, bo teraz nic Cię nie pocieszy.
Lolita, gratuluję pozytywnej bety!!!

Ja znowu jestem w pracy. I normalnie już fiksuje jeszcze 9 dni do USG, a ja nie mam żadnych objawów. jejku czy będzie moment, że będę zpokojniejsza??

Witam się z rana :-)
Za wszystkie dziewczyny, które mają dzisiaj wizyty, punkcje, transfery i bety trzymam kciuki &&&&&&&&&&
U mnie dzisiaj zaczęło się plamienie także @ powinna przyjść najpóźniej jutro :-) W środę jedziemy z m. podpisać umowę do kliniki na ivf :-) i prawdopodobnie w kwietniu rozpoczne 1 stymulację :-)

jo.m juz sie martwilam o ciebie. jakos tak rzadko was widuje na bb i ciebie i olusie i lilie a zule rozumie bo na wyjezdzie.
A no masz racje- SCHIZA to malo powiedziane. ale podejrzewalam ze spokojnie tego nie przejde po wrzesniowych perypetiach:crazy: ale staram sie uspokoic:-D choc raczej mi nie wychodzi:tak:

majka i solostar &&&&&&&&&& i powodzenia

asita powodzenia, abys mogla jak najszybciej przystapic do stymulki

lilia a ty kiedy nas opuszczasz do szpitala???

Ostatnia edycja:
Kasik: no jakosc zarodkow to niestety tylko prawdoodobienstwo.... Takze czasem slabszym sie udaje a lrpszym nie :(

JoM: ano 3ci raz beta pozytywna. Sekret nie wiadomo gdzie lezy- moze modlitwa do sw. Dominika te wlasnie ostatnie 3 razy? Od pol roku przestalam jesc slodycze i produkty o wysokim indeksie glikemicznym bo ok 6 miesiecy nasze komorki dohrzewaja. Od 6 miesiecy q10 w tym ostatnie 4 miesiace dawki duze bo 600 mg. mojemu tez dawalam. Ja nie bralamnic wiecej procz mega zdrowego odzywiania plus q10 plus wit d 2000 jednostek. Od poczatku stymulacji encorton 5mg. Od punkcji przestalam q10 a zaczelam: lutinus 3x1 i dupka 3x1, magnez forte 2x1, estrofem 1x1, kontynuacja encortonu i wit d, fragmin 5000. Oczywiscie kwas foliowy od 8 miesiecy

lolitka to widzę, że masz podobny zestaw jak ja. Też ostatni prawie rok byłam na diecie o niskim indeksie glikemicznym. Udało mi się pozbyć trochę kg. przez całą stymulację miałam encorton 5mg. Po punkcji encorton 10 mg, estrofem na początku 3x1, luteina 3x1, femibion i fragmin 5000. Po ostatniej wizycie dr. wycofał encorton i zmniejszył estrofem do 2x1.

A Ty lolitka który jesteś dzień po transferze i ilu dniowego zarodka??masz jakieś objawy??

Ostatnia edycja:
reklama
Lolitka - Dziękuję Ci bardzo za informację , ja jeszcze dokupiłam sobie DHEA bo mam niskie amh więc może choć trochę pomoże. Nie wiem czy orientujesz się kiedy to właśnie się odstawia? Wydaje mi się że po punkcji ale w sumie to nie wiem.
Ja mojemu M też daje DHEA i wit d3 , a myślisz że Q10 też powinnam mu dorzucić?
Ja mam tą opaskę Św, Dominika i też modliłam się ale przy 7 podejściu to się na nią "obraziłam" i do 8 już się nie modliłam. Teraz po tej wizycie u immunologa to wiem że z takimi wirusami jakie mieliśmy to i Św. Dominik by nie pomógł także muszę go przeprosić;-)

Kikifish - Raz dziennie przynajmniej staram się tu zajrzeć jak nie mam zbyt wiele pracy a tak poza tym to w sumie nie piszę dużo bo co tu będę smęcić jak nic u mnie się nie dzieje.
Musisz Kiki jakoś zwalczyć te schizy chociaż wcale Ci się nie dziwię że się stresujesz. Ach my to mamy przesra....:eek:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry