Lilia ja tez o tobie nie zapomniałam

złym myślom mowię a kysz a za ciebie trzymam kciuki aż paluchy bolą . Wracaj szybko z tego szpitala.
Majka , lenkabar a moze dołączycie do nas do ciężarówek

fajnie było by juz zapełniać kalendarz na październik . A zaraz za wami bedą w kalendarzu bzibziok i foote. Ciesze sie waszym szczęściem i każdej z was tu dziewczyny życzę powodzenia.
hope twoj nick mówi sam za siebie nie możesz tracić nadzieji. Zbierz w sobie sile do walki i dzialaj. Adopcja to wspaniała sprawa ale tez ciężka decyzja i masz na nią jeszcze czas. Sama swego czasu sie nad tym zastanawiałam ale daliśmy sobie czas na te decyzje .
zula szkoda twoich wczasów odwołanych w ostatnim momencie ale napewno spędziłam miło czas wolny. A swoją droga to ciekawych masz teściów

czasami sie ciesze ze moi tak daleko mieszkają . Dziekuje za wsparcie z twojej strony w zamian za to przesyłam moc fluidkow ciążowych &&&& łap i wykorzystuj

)
kiki oby ten raz był tym ostatnim dla ciebie.
Esiek prosze niczego jeszcze nie przekreslaj , w ogole nie czułam ciazy ani ze jestem w ciazy nawet po pozytywnej becie. Zero objawów , nawet cycuchy zaczęły mnie bolec około 16 dnia po transferze. Moze poprzednim razem czułas sie inaczej ale każda ciaza jest inna .
ale 18 gorący dzień u nas na forum! To tak jak w dzień kiedy ja testowalam tez nas było kilka i 3 sa w ciazy a reszta wkrótce będzie.