reklama

Kto po in vitro?

Zula ja tak jak już kiedyś pisałam jestem po leczeniu onkologicznym i dlatego korzystam z KD:-(...a moj juz też staruszek hihi
Olusia kiedy startujesz?
Lilia a co u Ciebie? Długo Cię nie ma...
Infinity szybko to drugie crio:-) oby tym razem było dobrze, zyczę Ci z całego serca
Lenkbar nudnego leżakowania na słoneczku życzę, Madzia fajnie że masz taka pracę w której możesz pogadać o wolnym w niedługim czasie to bardzo ważne
Esiek szalona na gołe nogi, gorąca kobitka z Ciebie

reklama
maagdzik,zula- hehe nie wiedzialam ze az tak wierzylyscie w mojego kropka,
mam nadzieje ze kazda z nas sie doczeka pozytywnej bety i spokojnej ciazy.
bardzo teraz wierze w zule . mam nadzieje ze za niedlugo i Olusia i Jo,m do niej dolacza.
Mam wielka nadzieje ze i ty maagdzik i lilia za niedlugo dolaczycie do pozytywnych bet i staran. i wkoncu nasza klinika bedzie ta szczesliwa. Ja dopiero w sierpniu wiec troche przerwy mnie czeka.

olusia-jakos nic nie piszesz o wizycie.czyzbys utknela w klinice czy poszlas sie drzemnąc po nocce.

jo,m juz nie dlugo i twoja wizyta. mam nadzieje ze dostaniecie zielone swiatlo

lilia -pewnie odpoczywasz i wracasz do realiow poszpitalnych. jak u ciebie

esiek-super beta. wiem ze jest strach ale najwzniejsze ze beta rosnie to i kropek sie rozwija. to najwazniejsze i tak juz zostanie. poprostu ostatni raz byl pechowy ale teraz bedzie juz dobrze i twoj aniolek ciebie i kropka chroni i pilnuje.

Witajcie Kobitki
Ale tu taj się dzieje. Nie sposób tego ogarnąć. Esiek - gratuluję i wszystkim który się udało także. Mocne kciukasy za testujące i oczekujące. A tym, które musza jeszcze poczekać życzę cierpliwości.
Ja 9 kwietnia mam histero - kolejną.
Doktor mówi, że crio zrobimy w kolejnym cyklu, a więc pod koniec kwietnia. Zobaczymy, bo NK znowu szaleją.
Pozdawiam

Witajcie.... jak sie ogarne napisze relacje z wizyty... :-)

Kiki tak tak poszlam spac bo juz ledwo na oczy widzialam i nie bylam wstanie napisac smsa bo mi sie literki laly... hehe

dorotav pytalam sie o badania i pani mi powiedziala ze jest wszystko dobrze.... w szpitalu mi tez powiedziala pani ktora lubie i ma spora siedze na temat badan itp..:tak:
Esiek gratuluje bety....:tak:

Dzis byl taki piekny dzien a ja bylam po nocce, polozylam sie dopiero do lozka o 15 po prostu padlam... i teraz sie przebudzilam...

kikifish, dzięki za pamięć :-), no ale moja tarczyca jak nie moja, w ogóle nie chce ze mną współpracować, żyje własnym życiem :wściekła/y:, w styczniu dwa tygodnie po transferze poszybowała na prawie 5, po miesiące spadła do 0,06 wynik z wczoraj 0,20 więc powoli się normuje, przydałyby mi się jakieś papierki lakmusowe do sprawdzenia jej poziomu bo powoli mam dość kłucia :wściekła/y: A co słychać u Twojej ?

Olusia, super że wyniki są dobre, ale się cieszę, to teraz ruszasz do boju, dość już się naczekałaś :tak:

INFINITY super wieści :-) trzymam kciuki żeby dzidziolek został z Tobą na 9 miesięcy &&&&&&&&&
OLUSIA to współczuję tyle czasu bez snu :-* super że wyniki ok :-)

MARZEC:

20: Olusia7982 - wizyta kontrolna
20: Esiek - trzecia weryfikacja bety

21: dorotav - wizyta
24: Uda się - wysoka beta
24: Pyscek - wysoka beta
24: Asita - wizyta kontrolna przed stymulacją
24: Bzibziok - kolejne spotkanie z dzidzią
25: _Infinity_ - udany transfer
25: Dove28 - druga weryfikacja bety
26: Anulla28 - wizyta
27: Jo.M. - kolejna wizyta u immunologa