reklama

Kto po in vitro?

reklama
No tak Esiek... doskonale Cię rozumiem, dopiero co sama umierałam ze strachu przed 9 tygodniem... i powiem Ci więcej po przekroczeniu magicznego 9 tygodnia wcale nie jest lepiej. Ja, pewnie identycznie jak Ty CODZIEŃ budzę się i zasypiam z ogromnym strachem i to chyba potrwa już do rozwiązania. Ale mamy obydwie ważny argument, żeby wierzyć w nasze dzieci: są silne, maja mocne serduszka, musi być dobrze

Zula wielkie gratulacje ja tez przy takiej becie mialam cien cienia na tescie.
Esiej tetno 170 woow twoje malenstwo jest bardzo silne moj na tym etapie mial 116 wiec musi byc dobrze i tego sie trzymajmy ;)

Zula - weszlam dzisiaj ot tak na forum i co ja widze PIIEEEKNAAA BETKE!!!!! Kochana nie moglo byc inaczej w koncu Martaczi zaczela, pozniej swoja przesylka zarazila mnie no a ja ciebie :-D:-D cos w tych tabletkach musi byc:) Tak bardzo sie cieszeeeeee trzymam kciuki za przyrosty i spokojna ciaze - dozobaczenia na ciezarowkowym forum:-):-)

Esiek - super wiesci - dzidzia sie dzielnie trzyma i wszystko z nia dobrze - serduszko szybko bije a kruszynka rosnie - na ciebie i nowe zaciazone tez czekamy na tym drugim forum:)

Dziewczynki kochane za wszystkie trzymamy kciuki wiem ze czasem jest bardzo ciezko a porazki strasznie bola ale widziecie ze sie udaje i kazdej z was sie uda - trzymajcie sie dzielnie i nie poddawajcie...

Esiek bardzo sie ciesze ze z dzidzia wszystko w porządku,trzymam za Was bardzo mocno kciuki :)

Lilia- ja po laparo mialam zalecone przytulanko odrazu,mielismy tylko uwazac na szwy, pamietam ze 2 dni po wyjściu ze szpitala zaczelismy starania. A @ przyszla okolo 30 dni po zabiegu.

Dziewczyny wasze gratulacje b.duzo dla mnie znacza. Tymbardziej ze nie powiedzielismy nadal nikomu o ciazy. I jeszcze troche nie bedziemy mowic, jakos to lezenie ukrywam na razie ;)

reklama
[FONT=&amp]
Dorota - Tak właśnie zrobię z tymi badaniami NK i po kolejnej wizycie czyli za tydzień jak będzie dobrze to umówię się do kliniki bo na pewno będę musiała coś odczekać w tym czasie spróbujemy naturalnie. A z tymi instrukcjami dla M to też śmiać mi się chciało jak lekarz to powiedział. Ciekawe co on ma na myśli , może nauczę się czegoś nowego ? Dam znać oczywiście.[/FONT];-)
[FONT=&amp]Lilia – Chyba zrobię te badania NK dla spokoju jak mi się uda dowiedzieć czegoś na ten temat w Katowicach i czy faktycznie tam robią bo Łódź odpada skoro Zula jest w ciąży:szok:. A to nam niespodziankę sprawiała .[/FONT]
[FONT=&amp]Zula – Ja pierniczę ale się cieszę , zadzwoniłabym teraz ale nie wiem czy nie śpisz. Jutro zadzwonię. Wiedziałam że Ci się uda. Wiesz co jak Cię we wtorek zobaczyłam to wyglądałaś mi jakoś inaczej niż na pierwszym spotkaniu. Nic nie mówiłam bo nie chciałam zapeszczyć a poza tym obiecałam sobie , że głośno moich przeczuć już nie powiem bo wtedy się nie sprawdzają. Ale teraz jeszcze dodam , że tak wzbraniałaś się bliźniaków a ciekawe co będzie? Bardzo bardzo się cieszę , no dodałaś mi skrzydeł i od 01.04 razem z Lilią nastawiam się tylko na pozytywne myślenie. [/FONT]:-):-):-)

Zula te tabletki od dziewczyn z fluidkami poproszę dla siebie.
[FONT=&amp]Esiek – Cieszę że wszystko w porządku i tak ma być.[/FONT]

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry