Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dorotav - taki mam plan, a co mi z niego wyjdzie to nie wiem :-)
A wiecie jak to wygląda z @ i z przytulaniem po laparo. Kurcze sama nie wiem czego się spodziewać. Nic nie wskazuje na to, żeby @ przyszła. Słyszałam, że jedne kobietki dostają @ a inne nie... Esiek - gratuluję serduszka. Trzymam kciuki, żeby już nic złego Cię nie spotkało. Teraz czas na same dobre wieści i tego Ci życzę
A zapomniałam - jak czekałam w poczekalni to TV lecialo "Happy" - i tak sobie przypomniałam co lenkabar pisałaś o tej piosence, i tak siedzę i myślę "no kurde musi być dobrze"
Oj, nie... lenkabar- najgorszy czas teraz przede mną. O poronieniu dowiedziałam się w 9 tygodniu a poroniłam prawdpopodobnie koniec 7 początek 8 tygodnia wiec przetrwac teraz to bedzie wyczynem.
ja się trochę martwię wczoraj pokazały mi się plamienia i dzwoniłam do kliniki i pani położna powiedziała żebym dopiero od dzisiaj zaczeła brać gonal ale nadal tylko plamie boje się że nie nadejdzie ten normalny cykl i szlag trafi wszystkie zastrzyki