reklama

Kto po in vitro?

reklama
Esiek: ja wiem ze crl jest tylko jednym z wymiarow okreslajacych wiek ciazy. A jaki byl pecherzyk ciazowy bo u mnie wahal sie od 1 cm do 1,6 ze srednia 1.3 i to mocno wachnelo wiek ciazy w tyl

Zula ja cie kręcę ale sie ciesze !!!! Nie gratuluje jeszcze bo wiem ze przed tobą teraz walka z immunologia ale ja wygrasz tak jak ja:)) nie moge sie juz doczekać aż będzie serduszko u ciebie , teraz ja bede przeżywać twoja ciąże jak swoją!

Esiek u ciebie tez super wiadomosci będzie dobrze :) sprawdziłam swoje zdjęcia z usg i na tym etapie 6tyg zero dni tez miałam crl 0.33 :) a tętno trochę niższe wiec możesz być spokojna dzidzia jest silna .

jo. M Lilia pozytywne nastawienie to podstawa i tak trzymać! Oj zazdroszczę wam ze znacie sie w realu :)

Witam późnym wieczorkiem, ostatnio padam i nie wiele się udzielam, ale od czasu do czasu podczytuję, nie wiem czy nadrobię zaległości, ale ostatnie Wasze wpisy są mega pozytywne
Zula, tak się cieszę po cichutku gratki,super wiadomości :-) tak czekałam na tą Twoją betę...przecierasz szlaki w naszej klinice, tak jak kiedyś pisałam wierzę mocno że nam tu wszystkim kiedyś musi się udać. Kiedyś pytałaś, a chyba nie zdążyłam odpowiedzieć,mam daleko do Katowic ponad 300 km, ale może kiedyś będziemy miały okazję poznać się przy jakiejś wizycie, zobaczymy czas pokaże
Gratulacje Esiek, dzidzia musi być mocna, przy takim wyniku, a Ty kochana zacznij myśleć bardziej pozytywnie to pomaga:-)
Trochę wypadłam z obiegu i nie wiem co u kogo i kiedy, ale trzymam kciuki za Was wszystkie i pozdrawiam. Jutro może trochę nadrobię,dobrej nocki życzę

hahahah :-D:-D zula wiedzialam ze sie udalo. Mowilam ci na naszym spotkaniu ze sie udalo.widzisz jak juz i ja i Jo.m mialysmy takie podejrzenie to bylo cos na rzeczy:-D gratulacje i zycze szczescia i tez prosze o podzielenie sie lekami i ze mna:-D moze przeniesiesz ciazowe fluidki i na mnie i na Jo.,m:-D

esiek ciesze sie i uspokoilam sie razem z toba:tak: oby tak dalej ale tak jak dziewczyny mowia uwierz w kruszynke bo stresy raczej nie pomagaja , choc rozumie i wiem o co chodzi;-)stres zawsze bedzie nam towarzyszyl.

powodzenia dla reszty , nie bardzo pamietam czy ktos ma jutro wazny dzien ale trzymam &&&&&&&

ZULA_5 gratuluję i trzymam kciuki za piękny przyrost bety &&&&&&&&&&
ESIEK dzidzia silna i na pewno zostanie już z mamusią :-)
BZIUMELKA powodzenia na podglądaniu :-)

MARZEC
29: Bziumelka - podglądanko

31: kwiatuszekq20 - wizyta kontrolna
31: majka201 - badanie prenatalne

KWIECIEŃ
1: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
1: Lilia - wizyta dot. ustalenia dalszego planu działania
2: Esiek - drugie spotkanie z dzidzią
2: Madzia 76 - badanie prenatalne
2: mmm... - wizyta przed crio
2: agulla 84 - podglądanko
3: Jo.M - wizyta u immunologa
3: Dove28 - pierwsze spotkanie z dzidzią
4: dorotav - podglądanko
4: _Infinity_ - wysoka beta
4: enni - wysoka beta
4: Juhasek87 - pierwsze spotkanie z dzidzią
7: dorotav - udany transfer
8: Bzibziok - kolejne spotkanie z dzidzią
9: yplocka1 - histeroskopia
11: Asita - wizyta kontrolna, zaopatrzenie w pozostałe zastrzyki
14: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią
15: Madzia 76 - kolejne spotkanie z dzidzią
25: montana8 - wizyta kontrolna przed 2 podejściem

Zula gratulacje!!! Ale fajnie :-):-):-):-)

U mnie krew na estradiol oddana na 13ta znowu do kliniki. Od wczoraj rana boli brzuch (tzn. jajniki) a jestem dopiero po 5dawkach (5dniach) stymulacji. Oby znowu mi ten estradiol nie spadł....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry