reklama

Kto po in vitro?

Labo: no u mnie ta wielkosc pecherzyka wachnela wsio. Zarodek 0,63, cialko zolte 0,38 a srednia dla pecherzyka 1,3. Stad 6 tydzien a nie siodmy.... Ale wsio gra....po ivf w ok 40% przypadkow pecherzyk jest mniejszyniz w normalnej ciazy

reklama
Witam dziewczyny, u mnie rano nudnośi i wymioty więc się ogromnie ciesze! Nie mogę się doczekać wizyty a to jeszcze 6 dni:-)
Fajnie Esiek, że masz już pierwszą wizytę za sobą

Dziewczyny bardzo Wam bardzo dziękuję. Tak jak napisała Jogo w naszych "immunologicznych" przypadkach to początek drogi ale staram się wierzyć w moje Bąble/ Bąbla. I proszę mnie tu nie straszyć bliźniakami:)
Lilia - a w którym dniu cyklu robiłaślaparo i w którym teraz jesteś. Ja miałam zalecone przytlanka zaraz w tym cyklu co laparo co by endometriozę wyprzedzić:)
Jo.M - Lilia - cieszę się, że trochę optymizmu wlałam w Wasze serducha. Obym nie zawiodła:)
Co do leków od Zuzi/Martaczi to większość już wsunęłam ale resztę chętnie oddam jak tylko będziecie potrzebować.
Zuzia - Martaczi - dziękuję za leki i fluidki i całe dobro jakie mnie od Was spotkało :happy:

Dziewczyny właśnie przeczytałam na ciężarówkach, że Fusun dzisiaj około godz 10:30 urodziła (24 tc). Dziewczynka bez wód była martwa. Druga dziewczynka urodzona z wagą 770 g jest na neonatologii, ale lekarze nie mówią nic optymistycznego. Modlę się za nich ... :-(

Boże drogi... Niech ta dziewczynka walczy, aż się popłakałam.... Co za straszne rzeczy czemu nas to spotyka, najpierw nie można zajść a jak się uda to taka tragedia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

O mamuniu, tak bardzo mi przykro, łzy same płyną, trzymam kciuki za dziewczynkę by miała dość sił na tę ciężką walkę która jest przed nią, a drugie maleństwo niech bawi się wśród aniołków, zaopiekują się nią. Tak ciężko coś napisać :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry