Dziewczyny nie ma co teraz wałkować tego samego i wymieniać bez sensu zdań. Lawendowy Sen nie miała na myśli nic złego, chodziło jej o to , że jeśli Fusun Was nie poinformowała to może nie chciał rozgłosu na taką skalę, na ciężarówkach jednak zna nas wszystkie bardzo dobrze niekiedy nawet osobiście. Jeśli któraś z Was przeczytała na ciężarówkach, że dzieje się u niej coś złego to mogła zachować tą wiadomość dla siebie lub wysłać wiadomość prywatną do osób związanych z Fusun, o których piszecie. Na "Waszym" forum pojawiają się dziewczyny, które zaraz znikają, czytają go różne "dziwne" osoby, jest po prostu duża rotacja, po co wszyscy na około mają wiedzieć co się stało? Oczywiście zaraz mnie zaatakujecie, że forum ciężarówek także czytają różne nieznajome osoby, owszem tak jest tylko, że tam nie ma takiej rotacji, pojawiają się dziewczyny w ciąży i one są tam przez cały okres ciąży, dzięki czemu bardzo się ze sobą zżywają, wiem co piszę bo sama przechodziłam przez forum "kto po in vitro" i "ciężaróweczki po in vitro" i choć już mniej się udzielam z powodu braku czasu to nadal zaglądam do ciężarówek.
Proszę Was przemilczmy ten temat, stała się ogromna tragedia dla matki, która straciła swoje długo wyczekiwane dziecko, druga córeczka walczy o życie, to jest sytuacja której żadna z nas nie potrafi sobie wyobrazić, której żadna z nas nie chciałaby przeżyć. Fusun potrzebuje teraz spokoju i wsparcia osób najbliższych, jeśli poczuje potrzebę to sama się do Was odezwie.