reklama

Kto po in vitro?

LILIA no to powodzenia na wizycie &&&&&&&&&&&&&&&&
BALBISIA udanej wizyty, oby torbiel się wchłonęła :tak: ja cytologie miałam robiona w 8 dc cyklu i wyszła ok, choć plamiłam jeszcze troszkę, ale gin. powiedział, że nie szkodzi i nie zaszkodziła :)

KWIECIEŃ
1: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
1: Lilia - wizyta dot. ustalenia dalszego planu działania
1: balbisia - wizyta kontrolna
2: Esiek - drugie spotkanie z dzidzią
2: Madzia 76 - badanie prenatalne
2: mmm... - wizyta przed crio
2: agulla 84 - podglądanko
2: Bziumelka - podglądanko
2: enni - wysoka beta
3: Jo.M - wizyta u immunologa
3: Anulla28 - udany transfer
3: Dove28 - pierwsze spotkanie z dzidzią
4: dorotav - podglądanko
4: _Infinity_ - wysoka beta
4: enni - wysoka beta
4: Juhasek87 - pierwsze spotkanie z dzidzią
7: dorotav - udany transfer
8: Bzibziok - kolejne spotkanie z dzidzią
8: balbisia - decyzja o crio
9: yplocka1 - histeroskopia
10: zula_5 - pierwsze spotkanie z dzidzią
11: Asita - wizyta kontrolna, zaopatrzenie w pozostałe zastrzyki
14: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią
15: Madzia 76 - kolejne spotkanie z dzidzią
16: lenkabar -
badanie prenatalne
22: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
25: montana8 - wizyta kontrolna przed 2 podejściem

Ostatnia edycja:
reklama
balbisia - nie wiem jak u Ciebie w klinice, ale u mnie na wynik z cytologii czeka się 2 tygodnie, a na wymazy tydzień. Nie wiem czy uda Ci się załatwić wszystkie wyniki na 08.04. Podpytaj w klinice ile będziesz czekała na wyniki.

Lilia - dlatego myślę, że to niewykonalne. Badania zrobię w tej samej klinice, więc najwyżej wyniki będą nieco później, ale od razu znajdą się w moich papierach. Nie przeskoczę tego :)
Asita - dzięki, ale masz tempo :-) Tylko jak byś mogła dopisać tą wizytę 08.04 z decyzją o crio to będę wdzięczna. Od tego zależy czy walczę teraz czy dostaję odroczenie :)

balbisia- ja kiedyś jak robiłam wymaz tez byłam jakoś w 8dc i już nie krwawiłam, poszłam na badanie a tam pani która pobierala materiał powiedziala, że w środku jeszcze plamię i i tak nic z badania nie będzie i kazała wrócić za parę dni.

katarina - na hiperkę podobno dobra jest dieta bogata w białko i wypijanie ogromniastej ilości wody. Ja wylądowałam w szpitalu...
Lilia - oprócz feralnego wyjazdu integracyjnego czułam się bardzo dobrze. Jak brałam ją z 2 lata temu też było ok

Jo.M - jeszcze mi się przypomniało, że tam gdzie robią te mlr-y to jest to Instytut Polsko Amerykański w Krakowie Prokocim - zadzwoń, popytaj może robią też NK. Zresztą to jest część kliniki uniwersyteckiej UJ więc mam nadzieję, że szansa jest.

Lenkabar gratuluje ;) takim widokiem życie nam wynagradza drogę przez którą musialysmy przejść w drodze po nasze szczęście ;)
Madzia76 mój synek miał wczoraj prawie 6 cm więc twój będzie miał podobnie albo twoja ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry