reklama

Kto po in vitro?

JUHASEK ale zajebiaszcza beta :-) dzidzia rośnie :-)
DOROTAV dzięki za info :-* co do tych okienek to też je miałam i nie udało mi się ich wyłączyć ale chyba znikły same po jakimś czasie. Spróbuj zalogować się ponownie.

reklama
Jo.M. a u mnie wszystko dobrze... wczoraj dostalam @ i jako mam podly nastroj... chyba mam lekkiego dolka.. a poza tym jedna laska w pracy mnie tak wkur... i przez nia dostalam ochrzan i jeszcze za cos czego nie zrobilam a ona zrobila.. ale ze byla zemna na zmianie to mi sie tez dostalo... i tak chodze nabuzowana...

Zula jeszcze raz gratuluje wysokiej bety... :-)
Balbisia witaj :tak:
majka – cudowne wiadomości, gratuluje.;-)

Juhasek - gratuluję
Lilia a to sa antykoncepyjne? te Visanne i masz brac je 6 miesiecy?:tak:
lenkabar gratuluje dzidzi :tak:

kikifish87 a mam sie zapytac u siebie czy sa przyjecia w szpitalu? ale hmmm daleko mieszkasz ..

olusia dzieki wielkie ale jak sprawdziłam to mam 92 km do szpitala twojego, troche daleko. jak narazie składam podanie w odległosciach 30-40 km od domu.
A co do cudownej kolezanki, to tak juz jest jak sie pracuje z samymi babkami. zawsze sa zgryzoty:crazy:

kikifish87 tylko wiesz powinno sie to jakos inaczej zalatwic a nie z grubej rury ze ja jestem winna a tak na prawde to nie moja wina.. wiem wlasnie ze jak sie pracuje z laskami to tak jest ale zeby za cos dostala opier.. i jeszcze za cos czego nie zrobilam to juz sa jakies szczyty !!.. przejdzie mi.. ale jak spotkam ta laske to jej powiem co o niej mysle... bo juz mialam raz afere i to znow z jej powodu... i to tez ona byla winna... normalnie jakas masakra !!

Ja już po USG, ufff torbiel zniknęła :-). Wymazów na posiewy nie pobrano, pojadę w czwartek, jest szansa, że będzie już czysto i wyniki nie będą przekłamane.
Olusia7982 - Witaj !
Dorotav - mnie też te dodatki z lewejj przeszkadzają. Daj znać jak Ci się uda to wyłączyć.
Bziumelka - ból jajników może oznaczać, że będzie sporo, ładnych jajców :-). Ja przy stymulacji nic nie czułam i nic mi nie było a efekt to dwa znośnej jakości jajeczka i dwa słabiutkie. Trzymam kciuki za kopę dorodnych jajeczek.

Dziewczyny dziękuję za miłe słowa, wczoraj nawet żadnego żartu na prima aprilis nie zrobiłam:-(:-( Humor miłam tak zły że nawet nie miałam do tego głowy, cieszę się też że nikt mi nie zrobił bo chyba bym zabiła, mąż to przewidział i siedział cicho :-):-):-) Wczoraj poprostu połozyłam się wczesniej do łóżka i dzisiaj juz lepszy humor... Zaraz jadę na estradiol a potem na 13ta na wizyte więc cały dzień będę w drodzę. Samochodem nawet jeżdzić nie będę bo wczoraj myślałam ze nie raz komuś w dupę wjadę taka rozkojarzona byłam więc lepiej niech auto sobie stoi pod domem a ja wybieram tramwaj ;-)

Muszę zaraz spojrzeć w kalendarz co dziś się dzieje...

Esiek, Madzia, mmmm..... - kciukasy na wizytach
Agulla84 - daj znać ile masz pęcherzyków ale napewno będzie dużo :)
Enni - &&&&&&&&&&&&&& za betę!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry