reklama

Kto po in vitro?

reklama
ESIEK udanego spotkania z dzidzią :tak:
MADZIA powodzenia na badaniu, może też dowiesz sie kto tam mieszka u Ciebie ;-)
MMM powodzenia na wizycie &&&&&&&&&&&&&&&
AGULLA I BZIUMELKA udanego podglądania pęcholi, niech Wam ładnie rosną &&&&&&&&&&&&&&&&&
ENNI zaciskam kciuki za wysoką bete &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

KWIECIEŃ
2: Esiek - drugie spotkanie z dzidzią
2: Madzia 76 - badanie prenatalne
2: mmm... - wizyta przed crio
2: agulla 84 - podglądanko
2: Bziumelka - podglądanko
2: enni - wysoka beta

3: Jo.M - wizyta u immunologa
3: Anulla28 - udany transfer
3: Dove28 - pierwsze spotkanie z dzidzią
4: dorotav - podglądanko
4: _Infinity_ - wysoka beta
4: enni - wysoka beta
4: Juhasek87 - pierwsze spotkanie z dzidzią
7: dorotav - udany transfer
8: Bzibziok - kolejne spotkanie z dzidzią
8: balbisia - decyzja o crio
9: yplocka1 - histeroskopia
10: zula_5 - pierwsze spotkanie z dzidzią
11: Asita - wizyta kontrolna, zaopatrzenie w pozostałe zastrzyki
14: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią
15: Madzia 76 - kolejne spotkanie z dzidzią
16: lenkabar -
[/B]badanie prenatalne
22: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
25: montana8 - wizyta kontrolna przed 2 podejściem

Ostatnia edycja:
dzisiaj sporo się dzieje:)
Esiek - udanego spotkania z dzidzią:-)
Madzia - &&&&& za badania:)
mmmm - &&&& za wizytę, obyś jak najszybciej mogła podejść do crio:)
aghulla, bziumelka - &&&&&&&& za podglądanko:)
enni - &&&&&&& za betę, niech będzie wysoka:)

Dziewczynki trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Enni za twoją betę mega kciukaski
Powiedzcie mi prosze co to może być, mam dzis 20 dc, zwykle mam 32-34 dniowe cykle i rano podczas zalatwiania milam śluz taki jakby owulacyjny z niteczkami brązowego śluzu <przepraszam za dokladność :sorry:> trochę mnie to zmartwiło, mam nadzieje że nic mi sie zlego nie dzieje tam w środku, hmm a moze cos z moimi hormonami nie tak. Ja to jestem taka panikara ze wam mowie, ale czegos takiego jeszcze nie mialam.

Cześć dziewczynki

lenkabar - Gratuluję widoku dzidzi :-). Na pewno niesamowite uczucie.

Lilia - Daj znać co na wizycie

Zula - Dzięki za namiary , jak się ogarnę w pracy to poszukam telefonu na necie i zadzwonię.

Kikifish - Kinia nie stresuj się , wszystko się ułoży zobaczysz. Z reguły tak jest z pracą że jak jej nie ma to niema a jak się pojawi to na raz 2-3 propozycje. Wiem że szukanie pracy to masakra ale co zrobić , życie. A z niemocą zajścia w ciążę to wiesz , że sama nie jesteś - tak dla pocieszenia;-). Jeżeli chodzi o mnie to jutro mam wizytę kolejną u immunologa i zobaczę , jak będzie ok to w piątek zadzwonię żeby do kliniki się umówić. Ciekawe jaki termin mi tam rzucą , nie zdziwię się jak też jakiś sierpień:baffled:. Jeżeli tak to trudno , będę próbowała naturalnie chociaż specjalnie w to nie wierzę.

Olusia - Czyli masz teraz 2 cykle jeszcze na anty , tak? A tą koleżankę ochrzań , bo jeżeli coś zawaliła to niech ma odwagę się przyznać. Tak niestety wygląda praca z samymi babami , sama osobiście wolę pracować z facetami bo przynajmniej jakichś dziwnych historii nie ma.

Zula - Wiesz co właśnie podzwoniłam po różnych szpitalach i jedna babka powiedziała mi że w diagnostyce robią NK. Znalazłam na ich stronie coś takiego :
3249 - markery aktywacji limfocyta T ( CD3 , CD4 , CD8 , CD25 + coś tam jeszcze)
3248- profil limfocyta podstawowy , T , B , NK , T pom. , T supr

Czy to są te badania NK ? bo ty miałaś jakieś oznaczenie CD 56

Kurcze jakby to było to , to super bo diagnostykę mam pod nosem.

Dorotav - Może Ty też będziesz wiedziała czy to co Zuli napisałam to te badania NK

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja również trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty, a trochę się tu dziś dzieje &&&&&&&&&& dawajcie jak najszybciej znać

Madzia wyobrażam sobie jak bardzo nie możesz się już doczekać (sama też nie mogę się doczekać jak opiszesz nam co i jak).. to będzie coś pięknego :) już bliżej niż dalej

Esiek jak będziesz po wizycie to pisz koniecznie co u dzidzi!

Enni czekamy na wieści o pozytywnej becie :))))

reklama
Cześć!

Madzia - kciuki już zaciśnięte.

No ja już obudziłam się tak zestresowana, że aż sztywna chodzę. Staram się być gotowa na różne wersje. Napiszę jak wrócę.

kiki - a w jakiej branży szukasz pracy?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry