reklama

Kto po in vitro?

reklama
Esiek-jestem pielęgniarka. Od 4 lat wlócze sie po zastepstwach, umowach zlecenie, a od stycznia nie mam pracy i bardzo to odczuwam.ciezko nam finansowo,czesto brakuje kasy na wiele a do tego leczenie kosztuje.

koniec o moim marudzeniu. Powodzenia na wizycie.buziaki

ja już po wizycie i nie bardzo mam się z czego cieszyć :no: prawy jajnik nie nadaje się do punkcji bo jest w zrostach :crazy:a w lewym tylko trzy jajeczka :crazy:dostałam jeszcze gonal i cetrotide i w sobotę znowu usg.

Widzę, że gorący dzień się zapowiada na forum :-)

Agulla oby te 3 były tymi wartościowymi i wszystko poszło po Twojej myśli

Esiek - kciukasy za spotkanie z dzidzią
Madzia - kciukasy za badania
mmmm - kciukasy za wizytę
bziumelka - kciukasy za podglądanko
enni - mocne kciuki za betę wysoką :tak::tak::tak:

Do mnie dzisiaj przyszła lekko spóźniona @ Oddałam krew na wit D3, wit B12, fotocysteinę, kwas foliowy i DHEA, jutro prawdopodobnie wyniki.

chyba tak o te badania chodzi nie pamiętam dokładnie bo już wychodziłam ze łzami w oczach dlaczego tak mało:-(w sobotę jadę na 12.30 mam nadzieje że chociaż dojdzie do punkcji lekarz mówił że w poniedziałek albo we wtorek,

reklama
Agulla - najważniejsze, żeby te 3 były dobrej jakości
Magda - za badanka &&&&&&&&&&&&&
Esiek - bardzo mocno zaciskam kciuki
mmmm,bziumelka - powodzonka
enni - mocne kciuki za betę wysoką
Jo.M - komórki NK to CD16 ale ten drugi panel ma wypisane NK. Te CD56 to są komórki cytotoksyczne. Ich podwyższony stan też ma podobno związek z brakiem implantacji i poronieniami nawykowymi.
Olusia - nie daj się głupiej babie:)
kiki - dzięki za miłe słowa. Bardzo trzymam kciuki za to żebyś znalazła szybko pracę. Reszta się ułoży. Zobaczysz:)

Ja znowu czuję się zestresowana. Normalnie zwariuję... Ale chociaż drugą noc przespałam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry