Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie zawsze piersi ok. 6-8dpt przestawały boleć a tm razem ból pozostał tylko trochę inny, mniej dokuczliwy . Wcześniej bolały raczej jajniki a tym razem podbrzusze przy czym ok. 7dtp ból się zmniejszył , teraz boli tylko czasem. No i objaw którego nigdy z ciążą bym nie powiązał ale dziewczyny wczoraj pisały że się mylę ;-) - od 4 dni mam migrenowy ból głowy który może z 2 razy w życiu wcześniej mi się zdarzył i trwał co najwyżej 1 dzień ...Po pierwsze mega gratulacje dla Infinity, kochana dajesz nadzieje, ja tez ponad 4 lata sie staram i nieraz mam wątpliwości czy w ogole kiedyś sie uda. Ale cieszę się ogromnie, że ci sie udalo, takie wiadomości to aż przyjemnie się czyta :-). A możesz przypomnieć mi jakie mialas objawy sugerujące że się udało?
Już w 6dpt był cień/cienia ale baaardzo słabo widoczny i po długim czasie, w 8 dpt była nadal blada ale już widoczna bez wpatrywania się II kreska
W 8dp zrobiłam też test o czułości 10 i na tym już była dość solidna, choć oczywiście nadal nie była tak mocna jak kontrolna.