• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bziumelka wiesz jak to jest, człowiek boi się że jak tylko coś powie czy zacznie się cieszyć to szczęście zaraz pryśnie ... a testy mi poprzednio też wyszły w 7dpt a beta niestety 0 więc bałam się powtórki ...

Odnośnie refundacji to ją słyszałam dwie rzeczy: wniosek o refundacji dotyczy tylko Menopur'u - ja go np. nie brałam i zastanawiam się czy będą go wszyscy lekarze zapisywać z racji tego że będzie refundowany ?... a dwa to ktoś gdzieś ns forum pisał że lista leków refundowanych wychodzi co 2 miesiące i teraz będzie w maju najbliższa - pytanie czy ten lek się ns niej znajdzie tzn. czy złożenie wniosku przez producenta jest taka gwarancją i MZ nic nie wymyśli ...

Ostatnia edycja:
DOROTAV powodzenia na podglądaniu &&&&&&&&&&&&&
JUHASEK czekam na relacje z pierwszego spotkania z dzidzią :)
MADZIA trzymam kciuki żeby tym razem dzidzia dała sie zbadać &&&&&&&&&&&&&&&
BZIUMELKA udanej punkcji niech wszystkie pęchole się zapłodnią &&&&&&&&&&&&&&&&&&

KWIECIEŃ
4: dorotav - podglądanko
4: Juhasek87 - pierwsze spotkanie z dzidzią
4: Madzia 76 - badanie prenatalne
4: Bziumelka - punkcja

5: agulla84 - podglądanko
5: _Infinity_ - druga weryfikacja bety
7: dorotav - udany transfer
8: mmm... - udany tranfer - crio
8: Bzibziok - kolejne spotkanie z dzidzią
8: balbisia - decyzja o crio
9: yplocka1 - histeroskopia
10: zula_5 - pierwsze spotkanie z dzidzią
11: Asita - wizyta kontrolna, zaopatrzenie w pozostałe zastrzyki
11: Dove 28 - kolejne spotkanie z dzidzią
11: Esiek - kolejne spotkanie z dzidzią
12: Anulla28 - wysoka beta
14: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią
15: Madzia 76 - kolejne spotkanie z dzidzią
16: lenkabar - badanie prenatalne
16: Esiek - kolejne spotkanie z dzidzią
22: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
22: Uda się - wizyta, przygotowanie do crio
25: montana8 - wizyta kontrolna przed 2 podejściem

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny

Jestem po wizycie u immunologa wszystko wygląda ok , jeszcze przez parę dni mam czopki i to chyba koniec mojego leczenia immunologicznego. 24 kwietnia mam znowu wizytę przed owulacją i jak będzie nadal ok to mamy działać;-).

Zula - Pytałam dr czy mamy powtarzać te wszystkie badania chlamydię , cytomegalię i inne gady, no i lekarz powiedział , że tak ale jeszcze ze 3-4 tyg mamy poczekać bo teraz wynik był by niewiarygodny. Także miałaś rację że trzeba odczekać.
Na przyszły tydzień umówię się do naszego dr i zapiszę na jakiś najbliższy termin stymulacji. Jeżeli uda mi się załapać powiedzmy do czerwca to podejdę a jeżeli nie to dopiero w sierpniu po wakacjach.
A jak tam Twoja betka bo nic nie pisałaś?

Infinity - No proszę , testy w tajemnicy:happy: o Ty niegrzeczna.

dorotav - powodzenia na podglądanku:))
Juhasek - pięknych chwil z dzidzią:))
Madzia - kciuki za badania:))
Bziumelka - owocnej punkcji i duuużo jakościowych jajeczek:)

Infinity - czy jakoś specjalnie dbałaś o siebie w pierwszych dniach po transferze? W sumie to muszę brać te relanium 2 razy dziennie i jestem nieprzytomna po nim, ale jakoś nie bardzo chce mi się ciągle leżeć, a prawdę mówiąc to boję się nawet za dużo chodzić, żeby nie "wypchnąć" kropka:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry