reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bziumelka wiesz jak to jest, człowiek boi się że jak tylko coś powie czy zacznie się cieszyć to szczęście zaraz pryśnie ... a testy mi poprzednio też wyszły w 7dpt a beta niestety 0 więc bałam się powtórki ...

Odnośnie refundacji to ją słyszałam dwie rzeczy: wniosek o refundacji dotyczy tylko Menopur'u - ja go np. nie brałam i zastanawiam się czy będą go wszyscy lekarze zapisywać z racji tego że będzie refundowany ?... a dwa to ktoś gdzieś ns forum pisał że lista leków refundowanych wychodzi co 2 miesiące i teraz będzie w maju najbliższa - pytanie czy ten lek się ns niej znajdzie tzn. czy złożenie wniosku przez producenta jest taka gwarancją i MZ nic nie wymyśli ...

Ostatnia edycja:
DOROTAV powodzenia na podglądaniu &&&&&&&&&&&&&
JUHASEK czekam na relacje z pierwszego spotkania z dzidzią :)
MADZIA trzymam kciuki żeby tym razem dzidzia dała sie zbadać &&&&&&&&&&&&&&&
BZIUMELKA udanej punkcji niech wszystkie pęchole się zapłodnią &&&&&&&&&&&&&&&&&&

KWIECIEŃ
4: dorotav - podglądanko
4: Juhasek87 - pierwsze spotkanie z dzidzią
4: Madzia 76 - badanie prenatalne
4: Bziumelka - punkcja

5: agulla84 - podglądanko
5: _Infinity_ - druga weryfikacja bety
7: dorotav - udany transfer
8: mmm... - udany tranfer - crio
8: Bzibziok - kolejne spotkanie z dzidzią
8: balbisia - decyzja o crio
9: yplocka1 - histeroskopia
10: zula_5 - pierwsze spotkanie z dzidzią
11: Asita - wizyta kontrolna, zaopatrzenie w pozostałe zastrzyki
11: Dove 28 - kolejne spotkanie z dzidzią
11: Esiek - kolejne spotkanie z dzidzią
12: Anulla28 - wysoka beta
14: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią
15: Madzia 76 - kolejne spotkanie z dzidzią
16: lenkabar - badanie prenatalne
16: Esiek - kolejne spotkanie z dzidzią
22: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
22: Uda się - wizyta, przygotowanie do crio
25: montana8 - wizyta kontrolna przed 2 podejściem

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny

Jestem po wizycie u immunologa wszystko wygląda ok , jeszcze przez parę dni mam czopki i to chyba koniec mojego leczenia immunologicznego. 24 kwietnia mam znowu wizytę przed owulacją i jak będzie nadal ok to mamy działać;-).

Zula - Pytałam dr czy mamy powtarzać te wszystkie badania chlamydię , cytomegalię i inne gady, no i lekarz powiedział , że tak ale jeszcze ze 3-4 tyg mamy poczekać bo teraz wynik był by niewiarygodny. Także miałaś rację że trzeba odczekać.
Na przyszły tydzień umówię się do naszego dr i zapiszę na jakiś najbliższy termin stymulacji. Jeżeli uda mi się załapać powiedzmy do czerwca to podejdę a jeżeli nie to dopiero w sierpniu po wakacjach.
A jak tam Twoja betka bo nic nie pisałaś?

Infinity - No proszę , testy w tajemnicy:happy: o Ty niegrzeczna.

dorotav - powodzenia na podglądanku:))
Juhasek - pięknych chwil z dzidzią:))
Madzia - kciuki za badania:))
Bziumelka - owocnej punkcji i duuużo jakościowych jajeczek:)

Infinity - czy jakoś specjalnie dbałaś o siebie w pierwszych dniach po transferze? W sumie to muszę brać te relanium 2 razy dziennie i jestem nieprzytomna po nim, ale jakoś nie bardzo chce mi się ciągle leżeć, a prawdę mówiąc to boję się nawet za dużo chodzić, żeby nie "wypchnąć" kropka:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry