Infiniti doskonale Cię rozumie i dam Ci od siebie dobrą rade. Jeśli cos Cię będzie nie pokroić to niczym się nie przejmuj i nie bój się że inni pomyślą że panijujesz ja za każdym razem jak miałam wątpliwości to bałam sie zawracać głowę dr a teraz mam to gdzieś tyle na to czekaliśmy że mamy prawo panikowac a lepiej sprawdzić niż później się stresować. Życzę spokojnych 9 mc 
Dove ja też chyba na tym etapie co ty widziałam ale nie słyszałam serduszka a usłyszałam dopiero w 38 dc
tsk więc głowa do góry 
Madzia76 masz rscje co lekarz to inne metody. Ja też część badań miałam przed punkcjs ale cała reszta i tak wyszła sporo ale czego się nie robi dla maleństwa
Dove ja też chyba na tym etapie co ty widziałam ale nie słyszałam serduszka a usłyszałam dopiero w 38 dc
Madzia76 masz rscje co lekarz to inne metody. Ja też część badań miałam przed punkcjs ale cała reszta i tak wyszła sporo ale czego się nie robi dla maleństwa
dlatego w planach mam (oczywiście jak wszytko będzie ok, za dwie-trzy wizyty w Klinice) wrócić do mojej wcześniejszej doktor - była w każdej sytuacji pomocna - weekend, nie weekend, święto - zawsze odebrała telefon i doradziła, nawet zdarzyło się że dla mnie w weekend gabinet otwierała jak było trzeba ;-) Tak jak piszesz ja po tych kilku latach na pewno niczego nie zaniedbam i będę dbała nawet o szczegóły, przynajmniej to nad czym mam kontrolę a reszta - wiadomo ...