reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zulla, mogłabyś napisać jaki miałaś wynik anty TG zanim zaczełaś brać selen i jod ?

Jo.M., super wieści :tak:

Bziumelka, trzymam kciuki za wypasione zarodeczki. :tak:

Olusia, Tola co do do leków refundowanych dzisiaj podpytałam się swojego gina o nie i on powiedział że jak na razie wszystkie 4 firmy które produkują leki do stymulacji i są dostępne w Polsce nie są zainteresowane refundacją, póki nie ma ustawy.
Znalazłam taką stronkę: Lista leków refundowanych

A u mnie wszystko się przesuwa :-( endo dopiero 8,5mm więc w poniedziałek kolejne podglądanie i w czwartek dopiero transfer. Asitka, jak mogę Cię prosić zmień mi daty w kalendarzu i może w poniedziałek się zobaczymy ? wizytę mam na 13-tą.

Ostatnia edycja:
Tak mi się coś wydawało, że z tymi lekami to jakoś tak łatwo nie przejdzie. Oni na tym nie zły biznes kroją a im przecież gorsze AMH tym więcej leków trzeba. Więc czysty zysk na tym mają... W tej PL to wszystko pod góre...

Tola dlatego mam mieszane mysli co do tego czy bedzie to faktyczne refundowane a jesli tak to jakie leki.... bo na pewno nie wszystkie.... a tak jak piszesz... to czysty zysk i kupa pieniedzy...

tak, jak piszecie, jeszcze kilka dni i kropek będzie z nami, oby tylko się ładnie rozmroził, myślenie o tym jest nie do powstrzymania, zresztą same wiecie .... nie zdążyłam zrobić wszystkich zaplanowanych porządków w mieszkaniu więc będę miała na nie czas, he he he :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry