reklama

Kto po in vitro?

Tola32 a jak bedziesz teraz u niego we wtorek to spytasz sie o to? ciekawa jestem co tobie odpowie na to...

Lilia a co tam u ciebie kochana...
:tak:

Zula to chyba tylko ja nie mam do ciebie nr telefonu.. wielkie nie dopatrzenie widze..
:tak:

Madzia – faktycznie uparciuszek z twojej fasolki.. ale na pewno na kolejnej wizycie bedzie ok...

reklama
Olusia - u mnie tak sobie. Pod koniec maja mój m robi badania i jak wyniki wyjdą złe to musimy podjąć poważne decyzje dotyczące jego zdrowia :-(Już się zaczynam nakręcać, jestem wkurzona na siebie, zaczynam o tym cały czas myśleć i nie potrafię przestać :-(

Lilia♥ kochana na pewno bedzie wszystko dobrze i bedziesz starac sie.. :-) nie martw sie na zapas, glowa do gory.. nie mysl teraz o tym tak intesywnie.. chociaz ja tez sie martwie i mysle i mam w glowie 1000 mysli.. do tego ostatnio jestem tak nabuzowana ze chyba leki uspokajace bede brala hehe nie no zartuje...

Lilia a wiesz ze to nie glupi pomysl.. chyba zaczne cwiczyc.. bo ostatnio to bym jednej lasce normalnie za to co zrobila wpieprzyła, oczywiscie powiem jej co o niej mysle.. hehe.. ale staram sie teraz nie denerwowac bo moj zaraz wroci do domku i moze pojdziemy na rolki... he he

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry