reklama

Kto po in vitro?

Oj tak z lekarki jestem bardzo zadowolona. Każdemu życzę takiego lekarza.
A powiedzcie mi co myślicie o chodzeniu do dentysty w ciąży??Nawet nie myślę o znieczuleniu, bo z tego właściwie nigdy nie korzystam, ale tam mocno pachnie różnymi preparatami,a no i nad plombami się zastanawiam czy są bezpieczne?

reklama
No właśnie Bzibziok! jak mogłam nie doczytać! Gratulacje, Maluch rośnie jak na drożdżach :) dobrze mieć wyrozumiałych i troskliwych lekarzy.
Mi dziś się normalnie głupio zrobiło, bo mój doktor już sobie mnie wpisał do telefonu.. chyba naprawdę często dzwonię :szok: bo odebrał słowami: dzień dobry Pani Lenko, co się dzieje? :-D

agulla84 - powodzenia na punkcji, dorodnych jajeczek ! Ja punkcję wspominam nawet przyjemnie, jakoś tak dobrze mi się spało, tylko krótko:-)
mmm... - Udanego transferu, niech maleństwo ładnie się wczepi i zostanie z Mamusią na 9 miesięcy !
Infinity - Gratulacje !
Bzibziok - na głowie ?! :-) akrobata jak nic!
dorotav - kciuki za ogrzewanie maluszka i za transfer! Powodzenia:-)

lenkabar - ufff, panika czasami jest w pełni usprawiedliwiona, szczególnie jak wynika z dbałości o taką kruszynkę:-)

Lenkabar cieszę się, że to tylko infekcja. I fajnie, że trafiłaś na ludzką lekarkę, to ważne mieć kogoś komu możemy zaufać i mieć pomoc o każdej porze dnia i nocy :-)

Bzibziok całe 3 cm szczęścia, gratuluję i zazdroszczę ale tak pozytywnie :tak::-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry