reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej!!
Mnie też z jutra z kalendarza możecie wykreślić bo byłam na wizycie dzisiaj, Kropek ma 3 cm i dzisiaj stał na głowie na Usg.
Od dzisiaj jestem na L4, póki co do 5 maja, ale lekarka chyba nie przewiduje, że jeszcze wrócę do pracy. Mam za dwa tygodnie iść na badania prenatalne. A kolejna wizyta aż za 4 tygodnie.

A punkcja dla mnie to jedna wielka czarna plama, obudziłam się na łóżku z kroplówką z ketanolu, a potem przyszła pani embriolog poopowiadać mi o pobranych komórkach.

dokładnie tak jak ja :) nawet nie bardzo pamiętam co się działo po tym jak się obudziłam, ale mążtwierdzi że mówiłam coś o kurach...

gorzej wspominam same transfery a właściwie ten pełny pęcherz..... masakra...

Asita, moje weekendy też w ekspresowym tempie mijają :wściekła/y:

Zula, bidulko nasza, a może siemię lniane by Ci pomogło ? ja wiem że jest wstrętne :tak:

ona232, no my na to suuuperrr, trzymam dalej kciuki za przyrost :tak:

sonia@soku, może chodzi Ci o endometrium, estrofem bierze się właśnie na niego by ładnie urosło, ja od 2dc brałam 2x1, od 8dc 3x1, a od 10dc 3x2 w 12dc edno miałam 8,5mm, a dzisiej 11mm

Infinty, całe szczęście że poszłaś dzisiaj, cały dzień myślałam o Tobie ja bym nie wytrzymała 3 dni, beta piękna. :-D

Agulla, nie potrzebnie się denerwujesz, zobaczysz, wszystko będzie dobrze, ok,20 minut i będzie po, przy pierwszej punkcji miałam nawet sen i to bardzo przyjemny. :tak:

Bzibziok, kawał maleństwa, i bardzo dobrze że masz L4, my już tyle przeszłyśmy że należy nam się odpoczynek. :tak:

mmm, je też szukałam wieści o Molli, ale nic nie pisze, mam nadzieję że u niej wszystko dobrze. :tak:

Dziewczyny dzięki za kciuki, w czwartek transfer !! :-) w środę malucha będą rozmrażać więc proszę o dalsze kciuki, gdyby coś poszło nie tak to w środę będą dzwonić, oby nie, oby nie, endo 11mm od dzisiaj zaczynam duphaston

Dziewczyny dzięki za kciuki, w czwartek transfer !! :-) w środę malucha będą rozmrażać więc proszę o dalsze kciuki, gdyby coś poszło nie tak to w środę będą dzwonić, oby nie, oby nie, endo 11mm od dzisiaj zaczynam duphaston
kochana czyli idziemy łeb w łeb. ja mam jutro crio. mam nadzieje że maleństwo się ładnie rozmrozi :)

reklama
Ja już po i z dzidzią wszystko dobrze!!!! Jeszcze nigdy tak bardzo się nie ucieszyłam z... infekcji :-D okazało się, że mój organizm tak się broni przed infekcją. Tak się cieszę, bo bałam się, że pękł pęcherz płodowy i wylatuje z niego woda, tak to wyglądało. To dziecko mnie wykończy :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry