reklama

Kto po in vitro?

reklama
Asita piękna liczba oby tak dalej :) bo rozumiem ze cała gromadkę przyjmiesz pod serducho, oczywiście każde w swoim czasie :)
Kasik jak pisze yplock, może
Miałaś za mała dawkę i zwiększa
Ci ja i bedzie ok, a to ze bedziesz gruba to sie nie przejmuj przecież wszystkie do tego dążymy :)
Hope dziewczyny kiedyś wrzucaly taki specjalny kalkulator do obliczeń bety.
Właśnie tez go wrzuciłam na pierwszą stronę wątku zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem :)

Ostatnia edycja:
Ona, to są wirusowe badania. toksoplazmoza i cytomegalia mają wpływ na dziecko. Także lekarze zalecają przed ciążą je robić, bo jeśli wyjdą pozytywne to powodują różne negatywne skutki. Nie chcę Cię straszyć, bo na pewno wszystko jest w porządku i badania musisz mieć zrobione dla formalności:) Ja robiłam je kilka razy, zawsze prywatnie, bo do swojego gin chodziłam prywatnie. A przed IVF dostałam na to skierowanie od lekarza z kliniki i miałam za darmo.

reklama
Dziewczyny dzwoniłam do kliniki i z 9 komórek zapłodniło się 7 zobaczymy jako wynik będzie jutro. Strasznie się boję :-(

piękny wynik :) 7 szczęśliwa :) mam nadzieję,że wszystkie będą ładnie zapłodnione trzymam kciuki za Twoje maleństwa :tak:

Pyscek Twoja beta to już pewnie będzie MEGA BETĄ ;-):-)

haha no ja myślę :) coś mi nie dawało spokoju i ciągnęło abym ją powtórzyć ... więc wstałam i poszłam :) jutro odbiorę wynik i pewnie padne z wrażenia :P hehe noo a jaka powinna byc norma dziewczyny jak dziś jest 15 dpt .... a w 10 dpt była 82,99 - to teraz jakoś ok 100 powinna być ?? kurcze bo ja się nie znam ... zawsze jak odbierałam bete to był wynik 0,10 ...

a Kobietki jeszcze jedno pytanie jak to jest z leczeniem zębów w ciąży można czy nie ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry