Asita szczęśliwa "7" gratki, teraz niech się ładnie dzielą

:-)
Hope ja też bym betę robiła co 2 dni, podziwiałam Cię ostatnio jak napisałaś, że nie będziesz już badać, ja bym zwariowała
Pani Loyd kciukasy za wysoką betę
Pyscek Twoja beta to już pewnie będzie MEGA BETĄ ;-):-)
A ja jestem rozczarowana bo właśnie odebrałam wyniki subpopulacji limfocytów i po miesięcznej kuracji sterydem pabi-dexamethasonem % komórek NK zamiast spaść to się podniósł z 21,3 na 25,8 a doktorek mówił, że przy ivf najlepiej jak są poniżej 15. Na dodatek teraz mam ponad normę liczbę komórek NK bo wzrosły z 0,35 na 0,44
I tak jak myślałam wszystko wydłuży się w czasie. 12 maja immunolog i pewnie dopiero włączy mi końskie dawki innego sterydu, po którym będę puchła jak inne dziewczyny ale może poskutkuje. Napisałam do swojego doktorka co robić, czy on coś zaleci czy czekać do immunologa i odpisał, że immunolog na pewno zmieni mi na encorton i że dr Suchanek na pewno mnie dobrze poprowadzi. Napisał też, żeby nie martwić się tym wynikiem a jak mam się nie martwić jak komórki NK przy ivf są bardzo ważne

Życie szybko weryfikuje nasze plany
Mam jeszcze 8 tabletek tego sterydu bo w opakowaniu było 2 x 20 szt a ja miałam brać przez miesiąc ale chyba nie będę już brała skoro nie działa. Zwłaszcza, że i tak nie starczy do wizyty u immunologa, jak myślicie?