reklama

Kto po in vitro?

Witam was dziewczyny ja dziś mam 5 dpt i mam pytanie może głupie trochę ale chciałam was zapytać czy wy coś czułyście jakiś ból brzucha czy jakieś inne objawy odczuwałyście po transferze bo ja nie mam żadnych i boje się że znowu nic z tego nie wyjdzie :-(

reklama
Bzibziok to masz uparciucha :) zresztą kolejnego na forum , ja nie wiem te dzieci z in vitro takie uparte, myślą ze zrobione zaocznie to im wszystko wilno bo i tak będziemy je kochać :) gratuluje synka :)

Solostar u mnie nic sie nie działo i nie wskazywało ze sie udało, byłam pewna ze beta to tylko formalność ależ by.o moje zaskoczenie.

Mundek moze wczesniej te objawy wywoływała hiperka? Musze ci powiedzieć ze ja nie miałam żadnych typowych objawów ciążowych. Wiecej spałam ale nie w dzień , piersi mnie zaczęły bolec koło 6 tyg a potem juz tylko w nocy mnie trochę bolały. Czasami bolał mnie brzuch jak na okres ale miałam krwiaka. Poza tym zero mdłości , wymiotów , zasłabnięc, zachciewajek , nie czułam inteswywniej zapachów nawet brzuch do 4 mc mi nie rósł. Jak by nie usg to nie wierzylabym ze jestem w ciazy . Tak ze spokojnie bez nerwów będzie dobrze.

Bzibziok ok super ze wszystko ok , mam nadzieje ze na ciężarówkach sie pojawisz i nasz kalendarz sie tam będzie uzupełniał aż tu będzie pusto:) i fajnie ze juz wiesz ze raczej masz synusia, ja musze czekać do usg 2 maja .

Hey :-D ja dziewczyny tej swiruje,pojechalam na bete bo osiwieje do przyszlego tyg haha....wczoraj momentami brzuch mnie bolal jak na okres a piersi jakby przestały bolec....wariuje juz i chyba bede tak chodzic na bete az do wizyty haha....

Bzibziok, super, że dzidzia tak sobie dobrze radzi w brzuszku i zaczyna "szaleć". Jeśli to synek, to gratulacje. Jakoś mało dziewczynek po in vitro się rodzi. Ach te chłopaki to rzeczywiście silniejsza płeć:-D
Hope, ja chyba na Twoim miejscu też bym badała często betę, żeby się jednak uspokoić:) To chyba normalne:)

BZIBZIOK to dobrze że dzidziolek dał się w końcu zbadać :-)
Ja po południu wczoraj umierałam tak mnie jajniki bolały nawet przy chodzeniu :-( dzisiaj już jest trochę lepiej.

KWIECIEŃ
30: Pani Loyd - wysoka beta
30: yplocka1 - podglądanko

MAJ
2: genna - podglądanko
2: Jogo - kolejne spotkanie z dzidzią
5: genna - podglądanko
5: Jo.M. - wizyta kontrolna
5: solostra29 - wysoka beta
5: _Infinity_ - kolejne spotkanie z dzidzią
6: yplocka1 - udany criotransfer
9: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią
9: Pyscek - pierwsze spotkanie z dzidzią
13: dorotav - wizyta u genetyka
13: Madzia 76 - kolejne spotkanie z dzidzią
13: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
14: Esiek - badanie prenatalne
21: ona232 - kolejne spotkanie z dzidzią
22: Esiek - kolejne spotaknie z dzidzią

Witam z rana Kolezanki!
Nie wytrzymalam i dzis pojechalam zrobic bete hcg,mimo ze lekarz kazal jutro,ale ten dzien chyba nie robi roznicy?
Wynik bedzie dopiero ok 17,wiec trzymajcie kciuki prosze. Naczekalam sie ok godziny bo u mnie w laboratorium kolejki dzis.
Odezwe sie jeszcze

Hope ja też powtarzałam kilkakrotnie i nie żałowałam bo to mnie uspokajało :tak: kciuki za piękny wynik :-)

Pani Loyd zazwyczaj lekarz zleca bete 10dpt w przypadku blastocysty lub 12dpt w przypadku zarodków 2-3 dniowych. Beta zrobiona 1 dzień wcześniej od tych tterminów jak najbardziej powinna wyjść.

Pani Loyd w takim razie kciuki zaciśnięte :)
Hope jeszcze śmiało jeszcze możesz robić , dopiero chyba powyżej 1000 wzrasta ona juz troszkę wolnej wiec żebyś tylko nie swirowala !!!! bete zapewne rośnie jak szalona :)
Ja dzisiaj jadę na bezsensowną wizyte z anetezjologiem wrrrr nie ma to jak zrobic 400 km bo taki kaprys :/

reklama
Dziewczyny nie zrobilam bety bo taaaakie kolejki,ze naczekalam sie godzine i tak nie weszla...spoznilabym sie do pracy wiec jade jutro...to mnie uspokoi...na pewno beta rosnie ale wole to miec czarno na bialym i bede spokojnie spac :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry