reklama

Kto po in vitro?

Tola przykro mi, do crio niektórzy zalecają cykl przerwy, inni bez przerwy więc to chyba sprawa indywidualna. Ważne, żebyś Ty się czuła na siłach, zarówno fizycznie jak i psychicznie.

Ona moim zdaniem każdy niepokojący objaw należy zgłaszać lekarzowi prowadzącemu, po co się stresować niepotrzebnie.

reklama
Ona, po co masz się stresować, zapytaj lekarza. On na pewno Cię uspokoi. Mi się wydaje, że to normalne, bo macica się powiększa. No ale jak lekarz Ci to potwierdzi, to będziesz spokojniejsza:)

TOLA bardzo mi przykro :-* trzymaj się :-*
KASIK szkoda że te leki nie podziałały :-(

KWIECIEŃ
30: Pani Loyd - wysoka beta
30: yplocka1 - podglądanko
30: Hope84 - kolejna weryfikacja bety
30: Tola32 - wizyta
30: Asita - udany transfer

MAJ
2: genna - podglądanko
2: Jogo - kolejne spotkanie z dzidzią
5: genna - podglądanko
5: Jo.M. - wizyta kontrolna
5: solostra29 - wysoka beta
5: _Infinity_ - kolejne spotkanie z dzidzią
6: yplocka1 - udany criotransfer
9: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią
9: Pyscek - pierwsze spotkanie z dzidzią
12: kasik36 - wizyta u immunologa
13: dorotav - wizyta u genetyka
13: Madzia 76 - kolejne spotkanie z dzidzią
13: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
14: Esiek - badanie prenatalne
21: ona232 - kolejne spotkanie z dzidzią
22: Esiek - kolejne spotaknie z dzidzią

Kasik kurcze, ja to się pogorszyły :wściekła/y: nic już nie rozumiem :-( ...
Tola przykro mi, trzymaj się :-( wracaj po swojego malucha jak tylko zbierzesz siły :tak:

Ona jeżeli tak bardzo Cię niepokoją objawy to tak jak piszą dziewczyny, porozmawiaj z lekarzem. Mnie zawsze przy większym wysiłku czy dłuższym chodzeniu dość mocno boli brzuch ale uznałam że to normalne. Generalnie staram się nie przemęczać bo zauważyłam że dolegliwości się wtedy nasilają - dlatego dużo odpoczywam i staram się wszytko robić na 'zwolnionych obrotach' ;-)

kasik 36
25 NK to nie jest dużo. Ja miałam ponad 40 i w ciągu miesiąca brania encortonu spadło do 12. końska dawka? Nie, 20 mg to nie jest końska dawka. Jasne, są skutki uboczne, ale bez przesady.

Yplocka dzięki za pocieszenie, teraz brałam 0,5 mg pabi-daxamethasonu dlatego 20 mg encortonu to dla mnie końska dawka ;-):-) Mam nadzieję, że spadnie tak jak mówisz i w czerwcu będę mogła podejść do ivf:tak: A jakie miałaś skutki uboczne? Słyszałam o tyciu i zatrzymywaniu się wody w organiźmie.

skutki uboczne - tycie i zatrzymywanie wody. Niestety. Buzia się zaokrągliła.
Ale co zrobić.... Na każdego leki działają inaczej, ale jesli dr Suchanek to jesteś w dobrych rękach.
U kogo leczysz się w Invicta?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry