reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hope świetny wynik :tak: Beta powyżej 1200 zwalnia, a powyżej 6000 zwalnia jeszcze bardziej.
Tu masz kalkulator - wg. niego przyrost idealny :-) HCG Calculator and hCG Level Tool | BabyMed.com

NORMAL HCG DOUBLING TIMES
[TABLE="width: 447"]
[TR]
[TD="align: center"]HCG Level[/TD]
[TD="align: center"]DOUBLING TIME EXPECTED[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Under 1,200 mIU/ml[/TD]
[TD]Between 30 and 72 Hours[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1200-6000 mIU/ml[/TD]
[TD]Between 72 and 96 Hours[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Over 6,000 mIU/ml[/TD]
[TD]Over 96 Hours[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Hope, piękny wynik, gratulacje mamusiu:-D

Ja się tyle naczytałam o tych badaniach immunologicznych, cenach tych badań, że chyba już straciłam nadzieję, że kiedyś zobaczę taką betę. Piękna pogoda za oknem, długi weekend i odpoczynek od pracy, a mi się nic nie chce i mam mega doła:-(:-(

Anulla rozumiem Cie doskonale...jeszcze sama do niedawna przygladalam sie rosnacym beta dziewczyn i w koncu tez doczekala sie tego cudu....nie warto tracic nadziei i dalej walzyc bo jak widac po moim przypadku cuda sie zdarzaja i w koncu sie udaje :-) trzeba jak widac trafic na odpowioedni zarodek, czas, warunki i cholera wie co tam jeszcze :-) badz dobrej mysli choc wiem,ze czasami wiary brak....

reklama
Anulla ja tez czytalam o badaniach immuno i pytalam prof i gina swojego tez o to...prof powiedzial,ze nie widzi sensu ich robic i naciagac mnie na kase tym bardziej,ze to moj 1program....
Masz po kogo wracac takze glowa do gory...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry