reklama

Kto po in vitro?

Asita super teraz dużo odpoczywaj :) dbaj o siebie a za 14 dni przyniesiesz dobre wieści z wysoką betą :)

Hope Super wynik :tak: jak ja zobacze taki u siebie to będę w szoku :szok: u mnie wynik odbieram o 13 ... ale potem lecę do byłej pracy zabrać swoje rzeczy więc jak wrócę to dam znać jaki wynik, ale nie ukrywam że denerwuje się jak diabli ... :-p

reklama
wiem co czułaś mam tak samo ... też bardziej się stresuję tym wynikiem niż tamtym ... czy aby wszystko dobrze ... i potem wizyta tylko formalność i uwierzę że jestem w ciąży :D jak gin powie że wszystko dobrze się rozwija :)

Hope-Twoja beta jest wspaniala:-)gratuluje,juz mozesz sie cieszyc ciaza na calego!
Anulla,ja tez mam dzis dola,rozumiem Cie doskonale,mnie nawet slonko za oknem nie cieszy.
Pyscek dla Ciebie rowniez ogromne gratki,ale jestes szczesciara :-)
Asita trzymsm kciuki za deojeczke w brzuszku i za pozostala gromadke by sie ladnie rozwijala.
Ja dzis jestem "na krawedzi",wczoraj zasnelam z tych stresow o 20,cale cialo mnie bolalo z tych nerwow,doktor

Doktor niedawno zadzwonil do mnie,crio bedzie najwczesniej w czerwcu,teraz mam czekac na miesiaczke,poodstawiac leki...i w nadtepnym cyklu przygotowujemy sie do crio,qrde po tym telefonie cos we mnie peklo,dotarlo do mnie ze nic z tego,siedze w pracy i ukradkiem polykam lzy,dziewczynom mowie ze cos pyli i mam alergie...jestem wsciekla na caly swiat!boje sie ze bede probowala odreagoeac to na mezu.
Dziewczyny jak w ogole Wasi mezowie/partnerzy zniesli takie porazki?

Przepraszam,ze tak na raty pisze i bez polskich znakow ale pisze z tel.
Dzis ide biegac,zrobie 10km i moze mi sie nastroj poprawi,przez te przygotowania do in vitro zarxucilam bieganie bo balam sie ze to zaszkodzi jajeczkom podczas stymulacji i potem...
Pozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry