reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pyscek - trochę mało rośnie na Twoja beta ale chyba w dolnych granicach normy. Sprawdz czy jest przyrost min 66% od 10 dpt. Mi się wydaje ze się łapiesz jakoś :)

Hope - ale torrrrrrrrrrrrrrrrrpeda!!!

Loyd - co do facetów, to po nieudanych IUI my zawsze się kłóciliśmy. na początku wiadomo, każdy każdego pocieszal ale po paru dniach te nerwy wychodzily. Co do in-vitro u nas w sumie na razie każde udane, ale po poronieniu po pierwszym in-vitro mój mąż bardzo to przeżył, choć powiedział mi o tym dopiero nie dawno, że swoje wyryczał też. Faceci to też ludzie mimo wszystko :)

Dziewczyny wyjeżdżamy na majówkę, nie wiem jak będzie z netem więc życzę udanego weekendu!!!

Hope wiedziałam, że będzie MEGA BETA ;-) gratki MAMUSIU :tak::-)

Pyscek i właśnie dlatego betę powinno się robić co 48 lub 72 h dla porównania, żeby nie gdybać później czy dobrze czy źle przyrasta bo jak to teraz wyliczyć? Skoro w 10 dpt było 82,99 to w 12 dpt powinno być +66% = 137,76, a w 15 dpt + 114 % : 294,81. Jak na moje oko Twoja beta jest trochę mała ale mocno nie odbiega od normy, to też zależy od zarodka bo może był we wczesnym stadium blastocysty zamrożony i dlatego tak wolno beta rośnie :confused: Z moich statystyk wynika, że dziewczyny przy 5-dniowych zarodkach miały wyższe bety ale każdy przecież jest inny więc nie ma co gdybać. Masz możliwość wykonania jutro bety? Powinnaś robić co 2 dni najlepiej, skoro robiłaś wczoraj to powinnaś jutro a jutro święto. Może w szpitalu gdzieś by Ci zrobili jak byś powiedziała o co kaman.

Esiek miłego weekendu :-)

Pyscek tak jak wczesniej napisalam moze to jakis leniuszek jest...nie ma gdybac i mysle,ze warto byloby powtorzyc po nastepnych 48h jak z przyrostem ale to swieto i dupa blada...
Ja tez nie mialam juz robic ale nie dawalo mi to spokoju haha...

Tak jak napisala Kasik w dolnych granicach sie miesci i rosnie,wiec trzeba wierzyc ze bedzie dobrze....

No leniuch jak nic....

Hope boshe ale wyskoczylas z tą beta !!!!!! Teraz to mamuśka z ciebie pełną parą??? GRATULACJE

Pyscek musisz czekać na dalszy rozwój i wzrost bety, urosła ale zapewne masz leniuszka jak to dziewczyny piszą :) jak chcesz to tez jest kalkulator na pierwszej stronę forum zakwalifikowanych do ivf z MZ
Esiek w takim razie wypoczywaj i uważaj na was :)
Miłego weekendu dziewczynki :)

Dzieki dziewczyny,ze jestecie :-)

Genna pelna para to jeszcze nie...teraz oby do wizyty serduszkowej a pozniej do konca 1trymestru :-) fakt beta tez mnie zszokowala hahaha

Doktor niedawno zadzwonil do mnie,crio bedzie najwczesniej w czerwcu,teraz mam czekac na miesiaczke,poodstawiac leki...i w nadtepnym cyklu przygotowujemy sie do crio,qrde po tym telefonie cos we mnie peklo,dotarlo do mnie ze nic z tego,siedze w pracy i ukradkiem polykam lzy,dziewczynom mowie ze cos pyli i mam alergie...jestem wsciekla na caly swiat!boje sie ze bede probowala odreagoeac to na mezu.
Dziewczyny jak w ogole Wasi mezowie/partnerzy zniesli takie porazki?

no to mamy podobny nastrój dziś. Mój mąż jak się dowiedział, że 1 transfer się nie udał, to powiedział, że w sumie braliśmy to pod uwagę i będziemy dalej próbować. Po nieudanym crio wkurzył się i też to przeżywał, ale wiedział, że musi się ogarnąć i mnie wesprzeć żebym do końca się nie załamała. Także wspiera mnie jak może chociaż wiem, że jego to też dużo kosztuje.

reklama
Pyscek, może u Ciebie jest gdzieś laboratorium całodobowe? Bo ja mam "swoje" w szpitalu i tam robią wyniki nawet w święta. Może zorientuj się czy w jakimś szpitalu nie zrobią Ci bety. Mi się wydaje, że to będzie leniuszek i za 2 dni beta wystartuje z kopyta i będzie dobrze:)

Dziewczyny udanego weekendu majowego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry